Adres
Compas Loopbaanadvies & Coaching

Compas Loopbaanadvies & Coaching
Assumburg 80
Lelystad
Flevoland

www.simoncompagnie.nl


Trefwoorden: Inzetbaarheidscoach, Re-integratie, Verzuim, Werkplezier, Loopbaancoach, Kompas, Compas, Inzetbaarheid, Balans, Droombaan

Rubrieken: Coaching, Loopbaanbegeleiding, Arbeidsbemiddeling

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Compas Loopbaanadvies & Coaching, Lelystad

Compas Loopbaanadvies & Coaching, Lelystad

"Mijn oplossing leidt tot kennis, vaardigheden, bewustwording, nieuwe kansen en hoop. Het geeft een andere kijk op werk of een kijk op ander werk!"

Vaak staan mensen op een kruispunt in hun leven en worstelen met vragen als: Wat heb ik te bieden? Waar liggen mijn kwaliteiten? Wat is mijn ambitie, mijn droom? En hoe ontdek ik ze? Kortom: zit ik nog wel in de lift?!

Compas Loopbaanadvies & Coaching richt zich met name op de ‘dertigers’ en ‘veertigers’ met dit dilemma. Zij bevinden zich vaak op zo’n kruispunt in hun leven. Ze zijn inmiddels aardig gestabiliseerd, hebben een (jong) gezin, een plek in de maatschappij, een werkomgeving en ze hebben dingen geleerd én ervaren.

Ze merken dat er méér is in het leven en stellen vragen bij en over hun eigen functioneren en hun veranderende plek in de maatschappij. Het is de periode waarin mid-lifecrises kunnen voorkomen. Compas Loopbaanadvies & Coaching begeleidt deze personen bij hun eigen, verschillende zoektochten.

Heeft u last van enorme stress en/of burn-out klachten? Dan kunnen wij van Compas Loopbaanadvies & Coaching u bij helpen. Wij begrijpen deze klachten en gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing.

De begeleiding van Compas Loopbaanadvies & Coaching leidt tot het ervaren van meer rust en ontspanning. Door in staat te zijn om je droom te volgen én te leven, zul je merken dat je langer en effectiever inzetbaar bent en blijft! In alle gevallen levert het nieuwe energie op, zowel in je werk als in je leven. Wie wil dat nou niet?!

Diensten

Lees meer over de diensten die Compas Loopbaanadvies & Coaching biedt:

Compas Loopbaanadvies & Coaching

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen