Adres
Stucadoors- en Spuitbedrijf J. Reijmers, Doornenburg

Stucadoors- en Spuitbedrijf J. Reijmers
Duisterestraat 20 b
Doornenburg
Gelderland

www.jreijmers-stucadoorsbedrijf.nl


Trefwoorden: Stucadoor, Spuitbedrijf, Schilders, Sausen, Stucwerk, Sauswerk, Restauratiewerk, Gevelisolatie, Sierpleister, Spachtelpoets

Rubrieken: Restauratiewerken, Stucadoorsbedrijven, Spuitwerken, Sauswerk, Gevelisolatie

Overige rubrieken:
Stucadoors- en Spuitbedrijf J. Reijmers, Doornenburg

J. Reijmers Stucadoors- en Spuitbedrijf

J. Reijmers Stucadoors en Spuitbedrijf bestaat uit een kleine, hechte groep medewerkers die zich bezighouden met binnen- en buitenstucwerk. Zij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende stuc- en restauratiewerkzaamheden. Hieronder vindt u enkele voorbeelden.

Binnenstucwerk

  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Restauratie
  • Alle voorkomende stucadoorswerkzaamheden

Buitenstucwerk

  • Gevelisolatie
  • Restauratie
  • Renovatie
  • Alle voorkomende stucadoorswerkzaamheden

Traditioneel stucadoorwerk

De vraag naar professioneel afgewerkte, gladde wanden en plafonds wordt steeds groter. Het voegt extra cachet toe aan een woning en door toepassing van de juiste kleur net dat beetje extra. Maar de eisen die worden gesteld aan wanden zijn zeer hoog. Hierbij valt te denken aan reinigbaarheid, camouflerend vermogen en stootvastheid. Bij J. Reijmers Stucadoors en Spuitbedrijf bent u hiervoor aan het juiste adres.

Sierpleister specialist

De sierpleisters worden aangebracht door vakkundig opgeleide medewerkers. Door het uitgebreide assortiment van sier- en decorpleisters, van gerenommeerde leveranciers, heeft u bij J. Reijmers Stucadoors en Spuitbedrijf de keuze uit diverse structuren, van bijvoorbeeld 0,9 mm egale spachtelpleisterstructuur tot een grove 3 mm boomschorseffect. De kleurvariaties zijn nagenoeg eindeloos. Bezoek de showroom eens om u geheel vrijblijvend te laten informeren over de mogelijkheden. U zult zich verbazen over de gebruiksvriendelijkheid van deze decoratieve afwerking.

Glanspleisters

Het aanbrengen van stucwerk in keuken en badkamer heeft zich in rap tempo ontwikkeld. Dit is specialistisch werk waarbij diverse details besproken moeten worden. J. Reijmers Stucadoors en Spuitbedrijf garandeert een goed resultaat. Bezoek onze showroom eens en maak samen met onze vakman een plan van aanpak. U zult jarenlang kunnen genieten van de moderne uitstraling. Wij brengen tevens verschillende 'Italiaanse pleisters' aan, waaronder de exclusief ogende Brander Stucco en Brander Stucco mat.

Spuitpleisters

Deze economische afwerkingen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bouwbeeld. J. Reijmers Stucadoors en Spuitbedrijf werkt enkel met zorgvuldig geselecteerde materialen die overschilderbaar zijn, een hoge witheidsgraad bevatten en schrob- en spatwatervast zijn. Tevens beschikken we over de oplossing, indien u hoge eisen stelt aan hardheid, kleur, reinigbaarheid en duurzaamheid, zoals voor keukens, kamers, trappenhuizen, gangen en kinderkamers. Hiervoor passen wij Brander Briljant toe, geschikt voor zwaarder gebruik: een rustige structuur, met de kwaliteit van sierpleister.

Sauswerk

De meeste woningen worden 'behangklaar' opgeleverd. Om de wanden van een muurverf te voorzien, moeten deze 'sausklaar' worden gemaakt. Wij verwerken de muurverven airless: tijdsbesparing, geen rolstructuur en een beter eindresultaat. J. Reijmers Stucadoors en Spuitbedrijf beschikt over vakkenis en biedt de garantie de grote verscheidenheid aan ondergronden met een goed eindresultaat op te leveren. Omdat matte verf weliswaar een extra rustige uitstraling geeft, maar de schrobvastheid te wensen overlaat, verspuit J. Reijmers Stucadoors en Spuitbedrijf Brander Airles mat, een wasbare matte verf.

Offerte aanvraag / Contact opnemen