Adres
B.V. Aannemingsbedrijf H.S. de Vries jr., Diemen

B.V. Aannemingsbedrijf H.S. de Vries jr.
Weesperstraat 106
Diemen
Noord-Holland

Trefwoorden: Nieuwbouwprojecten, Utiliteitsbouw, Verbouwbedrijf, Restauratie, Onderhoudsbedrijf, Tegelzetter, Aanbouw, Badkamerrenovatie, Dakkapellen

Rubrieken: Aannemers en Aannemersbedrijven, Restauratiewerken, Tegelzettersbedrijven

Overige rubrieken:
B.V. Aannemingsbedrijf H.S. de Vries jr., Diemen

https://www.uw-adres.nl/_images/upl/399921/logo.jpg

Het ligt voor de hand om te zeggen, dat de winnende badkamers van de Badkamer Design Award de mooiste badkamers van Nederland zijn. Maar dat hoeft geenszin het geval te zijn, want niet iedereen met een mooie badkamer snelt naar de brievenbus om zijn badkamer in te zenden.
Wel zijn per editie van deze bijzondere prijstoekenning elke twee jaar tussen de 100 en 150 inzendingen. En dat is een respectabel aantal, vooral als je naar de kwaliteit kijkt van ontwerp en uitvoering.
Bij de prijstoekenning van de Badkamer Design Awards worden geen alledaagse badkamers bekroond. De awards zijn er niet voor de doorsnee badkamer. Bekroonde badkamers wijzen steeds weer nieuwe wegen aan.
Zo hebben de bekroonde badkamers ons voor het eerst laten zien, dat slaapkamer en badkamer een spannende symbiose kunnen aangaan.
Slapen en baden in een vrije ruimte.
In 2002 heeft ons bedrijf in Bussum een badkamer/slaapkamer verbouwd. Onze werkzaamheden zijn daarmee bekroond met de Badkamer Design Award.
Wij hebben bij deze badkamer de bouw en tegelwerkzaamheden voor onze rekening genomen.
Dit is een voorbeeld van een van onze projecten, natuurlijk realiseert ons bedrijf niet alleen badkamers. H.S. de Vries jr bv is beschikbaar voor elk bouwkundig project zoals o.a. alle binnen en buitenverbouwingen, renovaties en dergelijke.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvraag / Contact opnemen