Regionaal zoeken
Detacheringsbureaus

Werk via een detacheringsbureau

Een detacheringsbureau biedt zowel werkgever als werknemer bepaalde voordelen op het gebied van werk. Detacheringsbureaus richten zich vaak op specifieke sectoren, zoals de zorgsector, bouwsector of technische sector. Het voornaamste kenmerk van detacheringsbureaus is dat de werknemer niet in dienst is bij het bedrijf zelf, maar bij het detacheringsbureau. Dit kan gunstig uitpakken voor zowel werknemer als werkgever. Verdiep u eens in de kenmerken en voordelen van een detacheringsbureau!

Kenmerken detacheringsbureau

 • In tegenstelling tot uitzendbureaus hebben detacheringsbureaus enkel mensen in eigen dienst.
 • Zowel het detacheringsbureau als het inlenende bedrijf draagt verantwoordelijk voor de veiligheid, zoals geregeld in de 'Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers' (VCA).
 • Bij detacheren kan het inlenende bedrijf aansprakelijk worden gesteld voor af te dragen belastingen en premies. Dit staat vast in de Invorderingswet 1990.

Voordelen detacheringsbureau werkgever

Als werkgever kunt u een detacheringsbureau benaderen om verschillende redenen:

 • U wilt om bepaalde redenen niet zelf iemand in dienst nemen.
 • U heeft niet de tijd en/of expertise zelf kandidaten te screenen.
 • U beschikt niet over een uitgebreid netwerk om uw kandidaat in te vinden.
 • U heeft niet de expertise in huis voor een tijdelijk project.
 • U wilt tijdelijk iemand vervangen, bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof.
 • U heeft tijdelijk extra personeel nodig in verband met drukte.

Voordelen detacheringsbureau werknemer

Als werkzoekende biedt een detacheringsbureau u mogelijk de volgende voordelen:

 • U bent in dienst bij het detacheringsbureau zelf, wat inhoudt dat uw salaris ook doorbetaald wordt als er tijdelijk geen werk is. In hun belang zoeken zij dus fanatiek naar werk voor u!
 • Heeft een detacheringsbureau tijdelijk geen werk voor u, dan bieden zij u bijvoorbeeld opleidingsmogelijkheden aan die aansluiten bij hun vacaturebestand. Zo blijft u uzelf ontwikkelen.
 • U doet veel ervaring op binnen verschillende bedrijven, waardoor u kennismaakt met diverse bedrijfsculturen en manieren van werken.

Wilt u echter toegroeien naar leiderschap, dan is het wellicht een beter idee rechtstreeks bij een bedrijf in dienst te gaan in plaats van bij een detacheringsbureau.

Voor u gevonden detacheringsbureaus in Harderwijk:

WorkFlex Holland B.V.

Drielandendreef 40b, 3840 AE Harderwijk
Detachering, Uitzendkrachten, Uitzendbureau, Erkenning leerbedrijf, Payrolling, Erkend leerbedrijf groenvoorziening, Erkend leerbedrijf voedingsindustrie
Regionaal zoeken
Klik op de kaart en zoek regionaal op detacheringsbureaus Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in...
'detacheringsbureaus' is ook te vinden in:
Rotterdam, Amsterdam, Enschede, Eindhoven, Katwijk, Harderwijk, Haarlem, Kerkrade, Arnhem, Breda, Lepelstraat, Nunspeet, Barneveld, Groningen, De Goorn
Rubrieken