Regionaal zoeken
Adres
Logo
Blok Dakkapellen
Apolloweg 2S
Lelystad
Flevoland
Trefwoorden: Dakkapel montage, Monteren dakkapel, Dakkapellen specialist, Prijzen dakkapel, Dakkapel kosten, Garantie dakkapel, Goedkope dakkapel, Goedkope dakkapellen, Dakkapel prijzen, Prefab dakkapellen
Rubrieken: Dakkapellen, Dakwerken
Openingstijden:
Ma: 09:00 - 18.00
Di: 09:00 - 18.00
Wo: 09:00 - 18.00
Do: 09:00 - 18.00
Vr: 09:00 - 18.00
Za: 10:00 - 17.00
Zo: gesloten
Locatie van Blok Dakkapellen in Lelystad
Overige rubrieken:
Blok Dakkapellen

Blok Dakkapellen, Lelystad

Wilt u een dakkapel laten plaatsen en bent u op zoek naar een dakkapellen specialist in Flevoland? Neemt u dan contact op met Blok Dakapellen. Onze vakkundige dakkapel specialisten kunnen u al binnen één dag een kwalitatief hoogwaardige dakkapel leveren. Wilt u meerdere dakkapellen in één keer laten plaatsen, bijvoorbeeld op de voor- en achtergevel? Ook dit kunnen we binnen één dag realiseren.

Traditionele of prefab dakkapel

Blok Dakkapellen plaatst niet alleen dakkapellen maar adviseert u ook graag over de integratie van de dakkapel met uw huis. Zo behoudt uw huis dezelfde uitstraling en krijgt u toch meer ruimte door de dakkapel. Ongeacht of uw voorkeur uitgaat naar een traditionele of prefab dakkapel, voor elk budget hebben wij een betaalbare dakkapel.

Dakkapel plaatsen door Blok Dakkapellen Plaatsen van een prefab dakkapel


Soorten dakkapellen

Dakkapellen leveren wij in diverse uitvoeringen, materialen en afmetingen. Wij gebruiken altijd hoogwaardig materiaal voor onze dakkapellen. U kunt bij ons terecht voor kunststof dakkapellen of houten dakkapellen. Kunststof dakkapellen hebben als voordeel dat ze onderhoudsvrij zijn en een lange levensduur hebben. Houten dakkapellen zijn authentiek en voegen veel toe aan het aangezicht van uw woning. Deze dakkapellen plaatsen wij zowel op platte daken als schuine daken (slepend dak met dakpannen). Ook op huizen met enkele of dubbele verhoogde nok, plaatsen wij onze dakkapellen. Niet voor niets zijn wij specialist in de levering en plaatsing van dakkapellen!

Dakkapel met verhoogde nok

Dakkapel actie

Elke maand hebben wij zeer interessante dakkapel acties. Als onze klant krijgt u dus nog meer voordeel op uw dakkapel. Voor snelle beslissers loopt het voordeel nog verder op voor uw dakkapel. Gaat u binnen 14 dagen akkoord met onze offerte dan krijgt u namelijk nog meer korting op uw dakkapel. Bekijk nu onze actiepagina en bekijk hoeveel u kunt besparen op uw dakkapel!

Voordelige dakkapellen door onze hoge kortingen

Waarom een dakkapel?

Wilt u uw zolder gebruiken als extra kamer, bijvoorbeeld als studeerkamer of als slaapkamer? Laat dan een dakkapel plaatsen. De dakkapel zorgt ervoor dat er meer ruimte ontstaat en er meer licht binnenvalt. Dat betekent dat u comfortabel kunt studeren of wonen op uw zolderkamer. U heeft veel mogelijkheden wat betreft de afwerking van de dakkapel. Ook de binnenkant van de dakkapel kunnen wij als u wilt voor u afwerken. Onze specialisten hebben al jaren ervaring met het plaatsen en afwerken van dakkapellen en staan dan ook graag tot uw dienst. Een bijkomend voordeel van het plaatsen van een dakkapel is dat uw huis of woning meer waard wordt.

Dakkapel met een puntdak

Meer weten over het plaatsen van een dakkapel? Neem gerust contact met ons op. Wij staan uw graag te woord.

 

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.