Adres
Olthof Engine Service B.V., Capelle aan den IJssel

Olthof Engine Service B.V.
Nijverheidstraat 120-124
Capelle aan den IJssel
Zuid-Holland

www.olthof.eu

Trefwoorden: Mitsubishi, Bolnes, Brons, Stork, Engines, Zuid-Holland

Rubrieken: Motorenrevisie en inbouw, Motoren, Revisiebedrijven

Overige rubrieken:
Olthof Engine Service B.V., Capelle aan den IJssel

Olthof Engine Service, Capelle aan den IJssel

Olthof Engine Service is ontstaan uit Olthof Scheepsservice, dat is opgericht in 1924 onder de naam Machinefabriek G. Olthof N.V..

Van origine is Olthof Engine Service een echt motorenbedrijf, groot geworden door onderhoud en reparatie aan Brons motoren. Nog steeds vormen motoren een belangrijk onderdeel binnen de Olthofgroep, nieuwe motoren van Mitsubishi en Doosan levert Olthof Engine Service als erkende distributeur en dealer tegen aantrekkelijke prijzen vanuit Olthof Scheepsservice.

Onderhoud doen zij ook veelvuldig en over de gehele wereld, dit wordt tegenwoordig onder de naam Olthof Engine Service uitgevoerd. De specifieke kennis van de verschillende motoren, de daaraan gekoppelde opleidingen en de noodzaak van een eigen motorenwerkplaats hebben tot de oprichting van Olthof Engine Service geleid. Het specialisme ligt op het gebied van Brons, Bolnes, Stork alsmede Mitsuibishi en Doosan motoren. Maar ook andere fabriekaten zijn voor Olthof Engine Service niet onbekend en aan hen toe te vertrouwen.

Door de gunstige ligging vlak naast de “Brienenoordbrug”, eigen afmeerkade met havengeld vrije ligplaatsen en met alle faciliteiten en disciplines op een locatie is Olthof Engine Service geworden tot een ideale partner voor de binnenvaart en de zeevaart.

Offerte aanvraag / Contact opnemen