Regionaal zoeken
Adres
Logo
Café 't Hoekje
Grotestraat Centrum 30
Valkenburg
Limburg
Vind ons op: Facebook Twitter
Trefwoorden: Feestcafé, Danscafé, Muziekcafé, Verwarmd terras, Themafeesten, Uitgaansgelegenheid, Café, Bar, Cafetaria, Feesten en partijen
Rubrieken: Café, Cafetaria's
Openingstijden:
Ma: 14.00 - 02.00
Di: 14.00 - 02.00
Wo: 14.00 - 02.00
Do: 14.00 - 02.00
Vr: 14.00 - 03.00
Za: 12.00 - 03.00
Zo: 12:00 - 02.00
Locatie van Café 't Hoekje in Valkenburg
Overige rubrieken:
Café 't Hoekje, Valkenburg

Café 't Hoekje, Valkenburg

Café 't Hoekje, ValkenburgCafé 't Hoekje staat al meer dan 30 jaar voor gezelligheid, lekker stappen en een goed getapt biertje. Daarnaast staan wij ook bekend om onze themafeesten, zoals 90's party, beachparty, 70's-80's party en Aprés Ski Party. Zo is er iedere avond wel iets te beleven, voor jong en oud. Ook de muziek die we draaien is veelzijdig, van Nederlandstalig tot rock, R&B en dance.

Terras in zomer en winter

In de zomer is het bij Café 't Hoekje heerlijk vertoeven op het groot verwarmd terras. Geniet er van een lekker speciaal biertje samen met wat hapjes, zoals bitterballen, vlammetjes of een portie kaas of worst. Wist je dat je zelfs in de winter kunt genieten bij Café 't Hoekje? Als je de kerstmarkt in de grotten van Valkenburg hebt bezocht kun je erna lekker bijkomen op ons dichte, overdekte winterterras.

Wil je dus lekker stappen in Valkenburg of een feestje vieren? Kom dan naar Café 't Hoekje of neem contact op. Café 't Hoekje is ook uitstekend bereikbaar vanuit Maastricht, Aken, Sittard, Heerlen en Kerkrade.

Terras cafe t Hoekje, Valkenburg

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.