Adres
ArVel Fietsen, Buren

ArVel Fietsen
Randweg 2
Buren
Gelderland

www.arvel.nl

Trefwoorden: Elektrische fietsen, Verkoop elektrische fietsen, Reparatie elektrische fietsen, Elektrische tweewielers, Fietsaccessoires, Gebruikte fietsen, Nieuwe fietsen, Trapondersteuning, Zelfstandig rijdende elektrische fietsen, Elektrische fiets

Rubrieken: Fietsenwinkel, Tweewielers, Fiets accesoires

Overige rubrieken:
ArVel Fietsen, Buren

ArVel Fietsen

Specialist in elektrische fietsen

ArVel Fietsen in de Betuwe is gespecialiseerd in elektrische tweewielers en werkt als onafhankelijk en zelfstandig adviseur en dealer. Zij kunnen u diverse merken elektrisch aangedreven fietsen aanbieden en adviseren. ArVel Fietsen is niet gebonden aan één merk of fabrikant en kan u daarom voorzien van een eerlijk en objectief advies.

Stap binnen in de mooie showroom van ArVel Fietsen met zijn moderne industriële uitstraling van 700 m². Deze is dusdanig ingericht dat u gemakkelijk, maar vooral overzichtelijk, uw fiets kunt vinden. U zult geen rijen fietsen aantreffen waarbij u smalle paden moet doorworstelen om vervolgens door de bomen het bos niet meer te zien. ArVel Fietsen wilt het aankopen van een fiets een beleving maken met de juiste mix van rust, ruimte en emotie.

 

 

Wie is ArVel Fietsen?

ArVel Fietsen is geen prijsstunter. Service, aandacht en kennis voor de klant staan bij hen hoog in het vaandel. Zij nemen voor elke klant de tijd. Het kan dus voorkomen dat u even zult moeten wachten. ArVel Fietsen vraagt hiervoor uw begrip. Uiteraard bent u altijd welkom om plaats te nemen aan een van de leestafels, waar u diverse bladen kunt lezen onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.

Fietsen repareren is een vak. ArVel Fietsen verstaat dit vak zeer goed. De monteurs zijn naast fietstechnici ook elektromonteur. In de goed ingerichte en moderne werkplaats voeren zij alle soorten reparaties en onderhoudswerkzaamheden voor u uit. Reparaties worden veelal dezelfde dag uitgevoerd.

Kijk voor meer informatie op de website

Offerte aanvraag / Contact opnemen