Regionaal zoeken
Adres
Logo
Guus Jacobs Bouwservice
Keerweg 43
Buchten
Limburg
Trefwoorden: Metselwerken, Tegelwerken, Verbouwingen, Nieuwbouw, Renovatie, Buchten, Limburg
Rubrieken: Klussenbedrijven
Locatie van Guus Jacobs Bouwservice in Buchten
Overige rubrieken:
Guus Jacobs Bouwservice, Buchten

Guus Jacobs Bouwservice

Kleine verbouwingen in of rondom huis die er maar niet van komen. Een gemetselde afscheiding in de tuin, een muur of plafond die nodig gestuct moet worden, een deur die nog moet worden afgehangen. Herkent u dit? Allemaal voorbeelden waarmee u bij Guus Jacobs Bouwservice terecht kunt.

Ook voor grotere (ver)bouwprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman goed kunt gebruiken, staat Guus Jacobs Bouwservice graag voor u klaar. Naast kleinere klussen en verbouwingen zijn zij namelijk ook gespecialiseerd in veelomvattende werkzaamheden, zoals verbouwingen van badkamers, de complete bouw van woningen, het plaatsen van keukens, het realiseren van aanbouwen aan woningen of het installeren van dakkapellen. Hiervoor werkt Guus Jacobs Bouwservice samen met bouwpartners uit de regio met dezelfde filosofie: het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs.

Dankzij ruime ervaring kan Guus Jacobs Bouwservice u een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aanbieden. Het bedrijf heeft een betrouwbare reputatie, die haar afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloften heeft u tenslotte niets.

Ook qua prijs zit u bij Guus Jacobs Bouwservice goed. Zij kennen immers de weg naar de juiste leveranciers, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Zeker belangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goed inkopen scheelt u veel geld. Wanneer Guus Jacobs Bouwservice een offerte voor u heeft gemaakt, zult u zien dat deze scherp geprijst is en concurrerend, maar wl realistisch. U wilt tenslotte geen extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget.

Tot slot, wat ook erg prettig is: U heeft tijdens uw project altijd direct te maken met de eigenaar. Dit houdt lijnen kort en maakt verantwoordelijkheden duidelijk, waardoor communicatie eenvoudig is.

Kortom, Guus Jacobs Bouwservice maakt graag een offerte voor uw project, groot of klein!

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.