Adres
Oldtimer huren voor evenement - Oldtimer Verhuur Pierre van den Berg, 's-Gravenzande

Oldtimer Verhuur Pierre van den Berg
Heenweg 72
's-Gravenzande
Zuid-Holland

www.oldtimertehuur.nl

Trefwoorden: Bruidsauto huren, Trouwauto huren, Oldtimer cadillac huren, Bruiloft verhuur auto, Oldtimer huren voor evenement, Cadillac huren, Gala oldtimer huren, Feestauto huren, Cadillac Sedan de Ville 1959, Trouwauto huren voor bruiloft

Rubrieken: Trouwservice, Oldtimers, Trouwservice en Trouwauto's, Verjaardagen, Jubileumfeesten

Overige rubrieken:
Oldtimer Verhuur Pierre van den Berg, 's-Gravenzande

Oldtimer huren voor evenement of bruiloft, dat doet u bij Oldtimer verhuur Pierre van den Berg uit 's-Gravenzande 

Wilt u een gala oldtimer auto huren? Of een oldtimer huren voor evenement, bruidsauto huren of trouwauto huren voor bruiloft of toch een feestauto huren? Dan kunt u terecht bij Oldtimer Verhuur Pierre van den Berg in ‘s Gravenzande. Deze oldtimer-verhuurservice is ontstaan uit een passie voor oude auto's en het geeft een gevoel van stijl tijdens de mooiste dag van uw leven. Oldtimer Verhuur Pierre van den Berg beschikt over een prachtige Cadillac Sedan de Ville 1959. Deze stijlvolle oldtimer met prachtige originele kleur en zwaar geluid past perfect bij een prachtige stijlvolle dag zoals een bruiloft. Dus wilt u deze prachtige Oldtimer Cadillac huren? Neem gerust contact op met Oldtimer Verhuur Pierre van den Berg voor de evenement en bruiloft verhuur auto. Oldtimer huren voor evenement - Oldtimer Verhuur Pierre van den Berg, 's-Gravenzande

Cadillac Sedan de Ville 1959

Deze Cadillac Sedan de Ville komt uit 1959, het jaar waarin de zogenaamde vleugels de auto's sierden. De Cadillac is voorzien van heel veel chroom en nog steeds de originele sportvelgen. Daarnaast bezit de Cadillac de originele licht-roze kleur. Daardoor wordt deze dan ook wel de pink-Cadillac genoemd. Door zijn dubbele uitlaat geeft het de auto een heerlijk zwaar geluid en de auto bromt als een grizzly beer. Van binnen beschikt de Cadillac over veel ruimte. Kortom, de perfecte trouwauto huren voor een bruiloft? Oldtimer Verhuur Pierre van den Berg biedt u de perfecte bruiloft verhuur auto. Bij zo’n stijlvolle dag, past zo’n stijlvolle oldtimer!

Oldtimer Cadillac huren

Wilt u een bruidsauto huren, feestauto huren, gala oldtimer huren of de oldtimer huren voor evenement? Wij zorgen ervoor dat u op een uniek wijze wordt vervoerd. De Cadillac is te huur voor:

  • bruiloften
  • jubilea
  • fotosessies
  • promotiedoeleinden
  • bedrijfsevenementen

Prijzen Cadillac huren

Wij proberen uw dag zo speciaal mogelijk te maken. De standplaats van de Cadillac is ‘s-Gravenzande, maar wij rijden door het hele land. De prijs bedraagt € 250,- en is altijd inclusief chauffeur. De eerste 100 km is in de prijs inbegrepen. De vervolgkosten zijn €0,85 per km en €40,- per uur. Tevens kunnen wij diverse aankleding voor u verzorgen: lint of bloemstuk op de moterkap, bloemstuk op de hoedenplank en een mand met heerlijke champagne of sapje. Wilt u deze prachtige Oldtimer Cadillac huren? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. U zal op een unieke wijze vervoerd worden!

Oldtimer verhuurservice: 06-53199027. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Oldtimer huren voor evenement - Oldtimer Verhuur Pierre van den Berg, 's-Gravenzande

Offerte aanvraag / Contact opnemen