Regionaal zoeken
Adres
Logo
Consensus Bouwservice
Het Menkveld 37
Warnsveld
Gelderland
Trefwoorden: Houten kozijnen, Kunststof kozijnen, Kunstof kozijnen, Kozijnreparatie, Houtrotreparatie, Hang- en sluitwerk, Inbraakpreventie
Locatie van Consensus Bouwservice in Warnsveld
Overige rubrieken:
Consensus Bouwservice, Warnsveld

Consensus Bouwservice, Warnsveld

Een verbouwing van een woning, een badkamer, of het plaatsen van een aanbouw kan een belastende situatie zijn voor u als bewoner. Consensus Bouwservice streeft ernaar tijdens de werkzaamheden zo min mogelijk overlast te veroorzaken door de duur hiervan te beperken.

Consensus betekend letterlijk overeenstemming. Dit begint al met een juiste offerte waarin na een persoonlijk gesprek uw wensen op het gebied van verbouw, onderhoud en renovatie duidelijk zijn omschreven. Tevens heeft u als klant altijd de mogelijkheid om vragen te stellen als iets niet duidelijk is of om wijzigingen aan te brengen.

Na een getekende offerte zullen wij in overleg met u de werkzaamheden in plannen, waarbij wij zoveel mogelijk rekening proberen te houden met uw persoonlijke levensomstandigheden.

Diensten

U kunt terecht bij Consensus Bouwservice voor:

  • Verbouw
  • Onderhoud
  • Renovatie

Consensus Bouwservice levert Fakro dakramen, de snelst groeiende dakramenfabrikant ter wereld. Wij bieden uiteraard ook de mogelijkheid tot de aanschaf van kunststof kozijnen en schuifpuien. De kunststof kozijnen zijn gemaakt met VEKA profielen. Consensus Bouwservice is ook werkzaam in Zutphen, Vorden, Lochem, Borculo en Ruurlo.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.