Regionaal zoeken
Adres
Logo
Perfect Bouwen BV
Anastatiusweg 7
Stroe
Gelderland
Trefwoorden: Bouwbedrijven, Stroe, Bouwbedrijf, Gelderland, Nieuwbouw, Renovatie, Onderhoud, Onderhoudswerken, Noord-Brabant, Utrecht
Locatie van Perfect Bouwen BV in Stroe
Overige rubrieken:
Perfect Bouwen BV, Stroe


Aannemers en Bouwbedrijf Midden Nederland is een jong allround bouwbedrijf dat werkzaam is in de regio Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld en Ede.

Ondanks ons jonge bestaan hebben wij een ruime ervaring opgedaan door talloos gerealiseerde projecten waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij voeren onze werkzaamheden uit met kwalitatief en gemotiveerd personeel en kunnen U verzekeren van de juiste kwaliteits/prijs verhouding.
Kortom waar Aannemers en Bouwbedrijf Midden Nederland B.V. oplevert en vertrekt blijft de kwaliteit achter.


Advies

U heeft waarschijnlijk tal van vragen op het moment dat u gaat (ver-)bouwen.
Wat is er mogelijk?
Wat wil ik precies?
Hoe pak ik het aan?
Hoe ziet het financiŽle plaatje eruit?
Is een bouwvergunning noodzakelijk en zo ja, hoe verkrijg ik die?
Zijn er nog andere vergunningen nodig?
Wat is een goede architect?

Aannemers en Bouwbedrijf Midden Nederland B.V. kan u met raad en daad bijstaan om op al deze vragen een antwoord te geven. Wij kunnen u helpen en doorverwijzen bij het uitwerken van Uw wensen naar 1 van onze architecten om samen met U een geheel vrijblijvende offerte op te stellen.

Daarnaast bewaken wij de (ver-)bouwwerkzaamheden voor u van A tot Z, zodat u in het gehele traject slechts alleen ons (dus 1!) aanspreekpunt heeft .Tevens zullen wij zorg dragen voor de juiste mensen op de werkplek.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.