Adres
Terpstra-Art, Bitgummole

Terpstra-Art
Lytsedyk 39
Bitgummole
Friesland

www.terpstraart.nl

Trefwoorden: Portrettekenen, Muurschildering, Muurschilderkunst, Muurschilderen, Cartoonschilder, Schilderkunst, Tekenkunst, Portretschildering, Kunstenaar, Bitgummole

Rubrieken: Kunst, Kunstschilder

Overige rubrieken:
Terpstra-Art, Bitgummole

TerpstraArt

Wim Terpstra (1977) is officiëel halverwege het jaar 2010 gestart. Al op jonge leeftijd bleek dat het tekenen hem goed lag en dat hij hier talent voor had. Een kunstacademie is er niet van gekomen, maar wel heeft hij cursussen gevolgd. Na veel 'hobbymatig' opdrachten te hebben gedaan én door een samenloop van omstandigheden, nam hij het besluit een eigen bedrijf te starten: TerpstraArt.

Wim Terpstra vindt het geweldig leuk om voor iedereen iets unieks te creëren. Er zijn veel mogelijkheden, ook wat betreft materiaalgebruik. Het werk wordt gedaan vanuit een sfeervol atelier aan huis. Wie weet bent ú binnenkort wel degene waar hij iets moois voor mag maken!

Werkwijze

Wim Terpstra tekent in veel gevallen vanaf foto's. Daarom hecht hij veel waarde aan een duidelijke foto. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Hij tekent met grijs tekenpotlood, grafietpotlood, kleurpotlood, contékrijt, pen enzovoort. De keuze is aan u!

Klik voor een vergroting. Klik voor een vergroting. Klik voor een vergroting.
Klik voor een vergroting. Klik voor een vergroting. Klik voor een vergroting. Klik voor een vergroting.

Offerte aanvraag / Contact opnemen