Regionaal zoeken
Adres
Logo
Holden's Rolluiken
Geertje Wagemansstraat 22
Rotterdam
Zuid-Holland
Trefwoorden: Binnenzonwering, Buitenzonwering, Binnenrolluiken, Buitenrolluiken, Rolgordijnen, Raamdecoratie, Montage, Inbraakvertragende rolluiken, Inbraakwerende rolluiken
Rubrieken: Zonwering, Rolluiken
Locatie van Holden's Rolluiken in Rotterdam
Overige rubrieken:
Holden's Rolluiken, Rotterdam

Holden's rolluiken, Rotterdam

A-kwaliteit rolluiken inclusief montage al vanaf 225,00 euro

Holden's rolluiken is gespecialiseerd in rolluiken voor een scherpe prijs. Ongeacht de grootte van je budget, geven wij je kwalitatieve waarde voor je geld, en onze prijzen zijn lager dan die van de concurrentie.
Wij garanderen onze vakmanschap en wij weten dat je tevreden zult zijn met de resultaten.

We hopen dat u vindt wat u zoekt. Holden's rolluiken is er op gericht u een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Neem een kijkje op onze website en als u klaar bent om u huis een nieuwe look te geven, maar je bent bezorgd over je portemonnee, neem dan contact op met Holden's rolluiken. Wij hebben de middelen, het vakmanschap en de kwaliteit om de klus geklaard te krijgen voor een prijs die je je kunt veroorloven.

Vraag ook naar onze andere producten: Zonwering, knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen, screens en alle soorten raamdecoratie. Ook deze produkten leveren wij voor een scherpe all-in prijs "inclusief btw, opmeten, bezorgen en montage".

Holden's Rolluiken is ook werkzaam in Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Breda.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.