Regionaal zoeken
Adres
Logo
Schoonmaakbedrijf Rolink
Buziaulaan 3
Beverwijk
Noord-Holland
Trefwoorden: Kantooronderhoud, Glazenwassers, Vloeronderhoud, Schoonmaakbedrijf
Locatie van Schoonmaakbedrijf Rolink in Beverwijk
Overige rubrieken:
Schoonmaakbedrijf Rolink, Beverwijk

Schoonmaakbedrijf Rolink

In 1966 deed Schoonmaakbedrijf Rolink haar intrede in de schoonmaakbranche. Nu, 43 jaar later, hebben zij inmiddels veel ervaring opgedaan op dit vakgebied. Zij beschikken dan ook over een grote mate van deskundigheid betreffende hun dienstenpakket. Dit heeft Schoonmaakbedrijf Rolink een vaste klantenkring opgeleverd, waaronder (fabrieks)kantoren, schoolgebouwen en V.V.E.'s. Sommige klanten zijn al meer dan 20 jaar lang klant. Schoonmaakbedrijf Rolink doet tevens ook bouwopleveringen.

Werkzaamheden

Naast het reguliere schoonmaakonderhoud biedt Schoonmaakbedrijf Rolink tevens een aantal specialistische werkzaamheden aan.

1. Glasbewassing

Zowel voor binnen als buiten kan Schoonmaakbedrijf Rolink de glasbewassing verzorgen. Ook werkzaamheden boven ladderhoogte zijn voor hen geen probleem. Bij de uitvoering worden uiteraard ook de kozijnen meegenomen en† eventuele gebreken aan ramen en/of kozijnen gesignaleerd en aan u medegedeeld.

2. Vloeronderhoud

Schoonmaakbedrijf Rolink is gespecialiseerd in het onderhoud van marmoleum/linoleumvloeren. Zowel het oppoetsen als strippen van de vloer, de oude polymeerlagen verwijderen, zijn geen enkel probleem. Om kosten te besparen wordt getracht het strippen van de vloer zoveel mogelijk uit te stellen en zo mogelijk te voorkomen. Dit kan worden gerealiseerd door een goed periodiek onderhoud.

3. Bouwoplevering

Bij zowel nieuwbouw als verbouw/onderhoud wordt veel afval/stof gecreŽerd. Ook voor het opruimen van het bouwafval en het schoon opleveren, kunt u gebruik maken van de diensten van Schoonmaakbedrijf Rolink. Hierbij kunt u denken aan het bouwschoon en stofvrij opleveren van een woning, alvorens deze†in gebruik wordt†genomen.

Ook voor de units, geplaatst op de bouwlocatie, kan Schoonmaakbedrijf Rolink van betekenis zijn voor u. Door het veelvuldig gebruik van de vaak beperkte ruimten, zal het schoonmaken van uw kantoor, kantine en sanitaire voorzieningen geen overbodige luxe zijn.

4. Overige facilitaire diensten

De facilitaire diensten van Schoonmaakbedrijf Rolink bestaan niet alleen uit schoonmaakwerkzaamheden. Alle dienstverlenende activiteiten, waardoor u bedrijf zich met de core-business kan bezig houden, kunnen zij voor u uitvoeren. Dit kan inhouden textielservice, terreinonderhoud, kleine onderhoudsklussen, de levering van artikelen en kantinebeheer. Schoonmaakbedrijf Rolink denkt graag met u mee om voor deze werkzaamheden een goede invulling te vinden.

Schoonmaakbedrijf Rolink is werkzaam in de IJmond, met name in de plaatsen: Haarlem, Beverwijk, IJmuiden, Velzen en Heemskerk. U kunt terecht voor zowel periodiek als dagelijks onderhoud.

Als u geinteresseerd bent in de werkzaamheden van Schoonmaakbedrijf Rolink, kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 06-53614495. Zij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.