Adres
V.O.F. Luwa, Hoogwoud

V.O.F. Luwa
Charles van der nootstraat 7
Hoogwoud
Noord-Holland

www.luwahoogwoud.nl

Trefwoorden: Tuinrenovatie, Sierbestrating, Tuinaanleg, Tuinontwerpers, Straatwerk, Stratenmaker, Tuinonderhoud, Tuinbestrating, Stenen leggen

Rubrieken: Bestratingen en Bestratingsmateriaal, Bestrating

Overige rubrieken:
V.O.F. Luwa, Hoogwoud

V.O.F. Luwa, HoogwoudBestrating


Luwa is een (sier)bestratingbedrijf dat kwalitatief goed straatwerk uitvoert voor aannemers en particuliere opdrachtgevers. De firmanten zijn Lucas en Walter Vlaar. Met Luwa (sier)straatwerk kiest u voor een straat die jaren meegaat. Wij zijn ook werkzaam in Amsterdam, Zaanstad, Bovenkarspel, Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Den Helder en Haarlem.

Particulier

Door particulieren worden wij veel gevraagd tuinpaden en terrassen aan te leggen. Niet verwonderlijk nu 'buiten leven' steeds meer een trend wordt. Wij nemen niet alleen het bestraten voor onze rekening maar ook het plaatsen van een schutting of hekwerk. Daarnaast verrichten we graafwerkzaamheden en planten we bomen. In een gesprek met de opdrachtgever geven we waar nodig advies zodat het eindresultaat perfect is.

SierbestratingPrijs-kwaliteit

Een straat aanleggen is niet zo moeilijk. Wij onderscheiden ons echter met de kwaliteit van onze straten. Een straat die jaren meegaat vraagt namelijk wel degelijk om deskundigheid en ervaring. U zult het merken na enkele regenbuien, de eerste winter of nadat er flinke druk op de straat of het terras is geweest. Een Luwa-product ziet er dan nog altijd perfect uit. Wij willen niet zo snel mogelijk wegwezen, wij willen kwaliteit leveren.

Onze prijzen zijn eerlijk en transparant; we zijn misschien niet de goedkoopste maar wel de beste. Onder onze opdrachtgevers zijn veel gemeenten en grote bedrijven.

Sierbestrating

TuinaanlegSierbestraten kan in vele varianten. Denk aan alle mogelijke materialen, patronen, figuren, borders, bloembakken en perken. Sommige opdrachtgevers weten precies wat ze willen, anderen laten zich graag voorlichten. Als wij bij u langskomen inventariseren wij uw wensen, de huidige inrichting van uw tuin het ontwerp. Aan de hand van deze informatie en uw materiaalkeuze stellen wij een offerte op waarna u uw keuze nog kunt bijstellen. Als u overgaat tot aanschaf plannen we een datum zodat u precies weet wanneer het werk klaar is. U mag er van uitgaan dat wij uw wensen altijd vakkundig realiseren.

Overige diensten

Wij voeren ook andere tuintechnische werkzaamheden uit, zoals het plaatsen van schuttingen, vijvers, vlonders, beplanting en bomen.

Voor Luwa is geen klus te groot!

Offerte aanvraag / Contact opnemen