Regionaal zoeken
Tegels en tegelwerken

Badkamertegels

Je laat je badkamer verbouwen of verhuist naar een nieuwbouwwoning? Dan zul je waarschijnlijk je badkamer betegelen. Badkamertegels zijn te koop in vrijwel elke kleur. Van het hygiënisch wit dat veel sanitair kenmerkt tot het mosgroen en lichtbruin van de jaren '70 en alles er tussenin.
Badkamertegels zetten is een nauwkeurige klus.
Badkamertegels zijn populair als wandbekleding omdat ze gemakkelijk schoon te maken zijn en de muren beschermen. Bijvoorbeeld tegen vocht. Badkamertegels zijn meestal van klei gemaakt en geglazuurd. Ook badkamertegels van natuursteen komen veel voor.

Bijzondere badkamertegels

Met een paar eenvoudige ingrepen maak je van je badkamer een sfeervolle en ontspannen plek. Badkamertegels in een speciale kleur geven een ruimte al veel uitstraling maar heb je ook al eens gedacht aan:

  • tegels met ledverlichting erin?
  • een kunstig mozaïek van tegels?
  • een wand bekleed met hele kleine tegeltjes?
  • verticaal geplaatste langwerpige badkamertegels?
  • het combineren van tegels in verschillende formaten en/of kleuren?

Zelf betegelen of een professional inhuren?

Voor het betegelen van een muur kun je een professional inhuren maar als je handig bent, pak je het zelf aan. Op internet barst het van de instructieteksten en -video's. Nuttige informatie over het leggen van vloertegels vind je op Vloer-vloerbedekking.nl.

Tegels via Uw-adres

De bedrijven in deze rubriek hebben gezamenlijk een enorm aanbod aan tegels. Voor zowel badkamer en keuken als binnenvloer en tuin. Daarnaast zijn zij deskundig in het zetten van tegels, al kun je daarvoor ook naar de rubriek Tegelzetters.

Met jouw bedrijf in deze gids?

Heb jij een eigen onderneming? Dan is een plekje in een bedrijvengids als deze een goede manier om door klanten gevonden te worden. Vooral mensen die zich nog oriënteren op een dienst of product raadplegen Uw-adres. Meld je nu aan!

Voor u gevonden tegels en tegelwerken in Hoofddorp:

MCB Bouwsupport

Schildgronden 108, 2134 ZW Hoofddorp
Renovaties, Sloopwerken, Timmerwerken, Betonboringen, Schilderwerken, Tegelwerken, Dakkapellen, Kozijnen, Elektra, Sanitair
Regionaal zoeken
Klik op de kaart en zoek regionaal op tegels en tegelwerken Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in...
'tegels en tegelwerken' is ook te vinden in:
Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, Bergen, Bergen op Zoom, Hoofddorp, Bergeijk, Leeuwarden, Barneveld, Dorst, Spijkenisse, Voorhout, Soest, Maasbracht
Rubrieken