Regionaal zoeken
Adres
Logo
VelgenAutoBanden.nl
Gounodlaan 54
Tilburg
Noord Brabant
Trefwoorden: Bandenmontage, Winterbanden, Zomerbanden, Lichtmetalen velgen, Meteorbanden, Wielbouten, Wieldoppen, Informatie over banden, Montageplaats, Autowielen
Rubrieken: Autobanden, Velgen
Locatie van VelgenAutoBanden.nl in Tilburg
Overige rubrieken:
VelgenAutoBanden.nl

VelgenAutoBanden.nl, Tilburg

Wanneer winterbanden?

Eigenlijk is het het beste de winterbanden onder uw auto te zetten voordat de winter begint. De maand november is er heel geschikt voor. U voorkomt zo dat u pas banden gaat kopen als er al vorst aan de grond is. Een vuistregel: zodra de letter R in de maand zit kunt u beginnen aan winterbanden van VelgenBanden.nl.

Het zit zo, bij temperaturen van 7 graden of lager presteren winterbanden beter dan zomerbanden. Doordat de winterbanden bij lage temperaturen soepel blijven hebben ze een betere grip en comfortabele wegligging. Een hardere band (zoals een zomerband) zal slechter op een nat of besneeuwd wegdek presteren en eerder het contact met de weg verliezen waardoor u van de weg kunt glijden. Ook bij ijzel presteren de winterbanden beter.

Producten

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.