Regionaal zoeken
Adres
Logo
Restaurant Noortje
Marktplein 13
Apeldoorn
Gelderland
Trefwoorden: Uit eten, Restaurant, Happas Tappas, Kindvriendelijk restaurant, Bar en lounge, 3 gangen menu, Zakelijke lunch, Bedrijfsuitje, Buffet, Wereldrestaurant
Rubrieken: Restaurants, Bar
Locatie van Restaurant Noortje in Apeldoorn
Overige rubrieken:
Restaurant Noortje, Apeldoorn

Restaurant Noortje

Noortje runt samen met haar vriend Roy de culinaire uitgaansplek in Apeldoorn. U kunt hier terecht voor een hapje, drankje of een uitgebreid diner, samen met uw vrienden, familie, collega's of zakelijke relaties.

Restaurant Noortje biedt persoonlijke aandacht en een ongedwongen, gastvrije sfeer. Het restaurant heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding en maakt altijd gebruik van dagverse producten. De menukaart is ge´nspireerd op het beste van de vijf continenten. Ook op het gebied van wijn, bier en andere dranken haalt Restaurant Noortje haar inspiratie overal ter wereld vandaan. Daarom noemen Noortje en Roy hun menukaart ook 'de wereldkaart'. Speciaal voor de kleintjes tot 12 jaar is er een apart kidsmenu.

De inrichting combineert modern en klassiek, oud en nieuw, en is volledig afgestemd op de kleuren paars, wit en antraciet. Neem plaats op een van de loungebanken of zoek een tafeltje uit waar u de hele avond gezellig kunt tafelen. In de zomermaanden kunt u tevens op het terras genieten van de culinaire specialiteiten.

3 gangen menu voor 24.95 met gerechten buiten de kaart om. Altijd keuze tussen vis en vlees. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid tot een buffet, dit echter alleen op reservering voor groepen zoals bijvoorbeeld bij een Bedrijfsuitje, Familiefeest, Familiediner of Bruiloft. Neem voor meer informatie of reservering contact op met bovenstaande telefoonnummer.

Tot ziens bij Noortje!