Regionaal zoeken
Adres
Logo
J. J. van der Gaag
Thomsonplein 3
Den Haag
Zuid-Holland
Vind ons op: Facebook Google+
Trefwoorden: Verkoop van antiek, Antiekrestauratie, Cursus stofferen, Meubelstoffering, Cursus antiekrestauratie, Politoeren, Antieke meubels stofferen, Meubelrestauratie, Cursus bladgoud zetten, Antiek
Locatie van J. J. van der Gaag in Den Haag
Overige rubrieken:
J. J. van der Gaag, Den Haag

J.J. van der Gaag, Den Haag

Al vanaf 1969 zijn de deuren geopend bij J.A. van der Gaag. Wij specialiseren ons in antiquiteiten restauraties en reparaties. De eerste generatie J.A. van der Gaag begon als leerling tot meestermeubelmaker en tevens een opleiding als stoffeerder. Hij was een vakman, niet zo maar één, maar één van de bovenste plank.

Tegenwoordig hebben de tweede en de derde generatie de zaak overgenomen en is de naam verandert in J.J. van der Gaag (Joop en Jasper).

Tevens biedt J.J. van der Gaag ook nieuwe diensten aan zijn klanten. Naast antiekrestauratie kunnen klanten bij J.J. van der Gaag ook terecht voor:

  • Antiek meubels stofferen
  • Cursus stofferen
  • Cursus antiekrestauratie
  • Cursus bladgoud zetten
  • Inkoop en verkoop van antiek
  • Meubelstoffering
  • Meubelrestauratie
  • Politoeren meubels op maat

J.J. van der Gaag gaat nog een stap verder. Bent u verhinderd of kunt u uw antiquiteiten niet verplaatsen? Wij gaan voor service, zo mogelijk aan huis! Tevens biedt J.J. van der Gaag zijn diensten aan door heel Nederland, waaronder Wassenaar, Rijswijk, Voorschoten en Rotterdam. Indien u meer informatie wenst bijvoorbeeld, een vrijblijvende prijsopgave, advies over uw antiek dan via onderstaand contactformulier ons bereiken. Per telefoon is ook een optie.

Antiquiteiten Restauraties en Reparaties, Verkoop van antiek, Antiekrestauratie, Cursus stofferen, Meubelstoffering, Cursus antiekrestauratie, Politoeren meubels op maat, Antiek meubels stofferen, Meubelrestauratie en Cursus bladgoud zetten in Den Haag, Zuid-Holland.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.