Regionaal zoeken
Adres
Logo
Duiker4techniek
Millingenhof 233
Amsterdam
Noord-Holland
Trefwoorden: Voedingsmiddelenindustrie, Cleanroom technology, Storingen opheffen, PLC Programmeur, Elektro installatie, Bouwprojecten, Thuisinstallaties, Productielijnen, Schilderwerk, Regeltechniek
Locatie van Duiker4techniek in Amsterdam
Overige rubrieken:
Duiker4techniek, Amsterdam

Duiker4techniek

U kent het wel, van die klussen in of om het huis die maar blijven liggen. Dat schilderwerk binnen of buiten wat al geruime tijd op een kwast wacht, jaloeziŽn die nog moeten worden opgehangen, een deur die al tijden klemt of die laminaat vloer die u nu wel eens gelegd wilt zien. Allemaal voorbeelden van klussen waarvoor u bij Duiker4techniek terecht kunt.

Tevens staat Duiker4techniek voor u klaar bij grotere (ver)bouwprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft. Naast bovengenoemde kleinere klussen zijn zij namelijk ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden, zoals complete verbouwingen van bijvoorbeeld badkamers, het plaatsen van keukens, het installeren van dakkapellen en het realiseren van aanbouwen aan woningen. Voor deze grotere (ver)bouwprojecten werkt Duiker4techniek samen met bouwpartners uit de regio met dezelfde filosofie: het leveren van kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Dankzij ruime ervaring in bovenstaande werkzaamheden, kan Duiker4techniek u dus een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aanbieden. Zij vormen een bedrijf met een betrouwbare reputatie, die haar afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door hen zo snel mogelijk opgepakt en ook opgeleverd binnen een realistisch gepland tijdschema. Aan loze beloftes heeft u tenslotte niets.

Ook wat betreft de prijs zit u bij Duiker4techniek goed. Zij kennen immers de weg naar de juiste leveranciers, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een aanzienlijk deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goed inkopen scheelt u dus veel geld. Wanneer Duiker4techniek een offerte voor u heeft gemaakt, zult u merken dat deze scherp geprijsd en concurrerend is, maar wťl realistisch. Aan extra kosten achteraf, en dus overschrijding van uw budget, heeft u niks.

Wat tot slot ook niet onbelangrijk is: u heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. Dit houdt lijnen kort en verantwoordelijkheden duidelijk, waardoor communicatie eenvoudig is.

Kortom, Duiker4techniek maakt graag een offerte voor uw project, groot of klein.

Duiker4techniek hoort graag van u!