Adres
B.S.O. 't Speelstraatje, Almere Haven

B.S.O. 't Speelstraatje
Rietmeent 185 - 186
Almere Haven
Flevoland

www.bso-tspeelstraatje.nl

Trefwoorden: Knutselclub, Voorschoolseopvang, Tussenschoolseopvang, Naschoolseopvang, Almere, BSO

Rubrieken: Kinderopvang, Naschoolse opvang, Buitenschoolse Kinderopvang

Overige rubrieken:
B.S.O. 't Speelstraatje, Almere Haven

BSO 't Speelstraatje is geopend op maandag tm vrijdag. U kunt uw kinderen voor de voorschoolse opvang brengen tussen 6.30 en 8.30 uur. De tussenschoolse opvang is tussen 12.00 en 13.15 uur en de naschoolse opvang is er tussen 15.15 en 18.30 uur. Op de dinsdag- en donderdagmorgen starten wij in januari met een peuter/kleuter knutselclub, meer nieuws daarover op onze website.

B.S.O ’t Speelstraatje biedt voor, tussen en - naschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar. Op onze gezellige locatie aan de kadegriend 19 in Almere haven is er plaats voor maximaal vierentwintig kinderen. De leidsters van ’t Speelstraatje zorgen voor een prettige, warme en veilige omgeving, waar kinderen zichzelf mogen zijn. Zij leren van en met elkaar en bouwen spelenderwijs aan een eigen ontwikkeling.

Bij ’t Speelstraatje is er ook ruimte voor kinderen die anders zijn en wat meer zorg nodig hebben. Kinderen met en zonder beperking worden op deze manier natuurlijk en vanzelfsprekend met elkaar geïntegreerd. Er wordt veel aandacht besteed aan omgang met elkaar, normen en waarden en persoonlijke ontwikkeling. Door het aanbieden van verschillende workshops en activiteiten, wordt de groep van maximaal vierentwintig kinderen per locatie, verdeeld in subgroepjes van ongeveer zes kinderen. Er zijn elke dag minimaal vier leidsters aanwezig.

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen