Adres
FHT Filter- & Afzuigtechniek, Ternaard

FHT Filter- & Afzuigtechniek
Nieuwbuurt 20
Ternaard
Friesland

www.fhtafzuigtechniek.nl

Trefwoorden: Afzuiginstallaties, Ventilator, Afzuiging, Exhauster, Lasrook, Onderdrukinstallatie, Atex, Filterinstallatie, Explosiepaneel, Filter

Rubrieken: Afzuiginstallaties, Filtertechniek, Afzuigsystemen

Overige rubrieken:
FHT Filter- & Afzuigtechniek, Ternaard

FHT Afzuigtechniek

FHT is ontstaan nadat ik, Foeke Hoekstra 15 jaar als monteur werkzaam ben geweest bij de grootste leverancier van afzuiginstallaties in Nederland. Daarna heb ik 13 jaar praktijkervaring opgedaan als vertegenwoordiger bij een andere fabrikant in afzuiginstallaties in het noorden van het land.

De combinatie van praktische en theoretische kennis, geeft een unieke combinatie van vakmanschap, waardoor je als verkoper van een installatie, ook de praktische mogelijkheden, onmiddellijk onderkent.

Zelfs voor de grote installaties is het mogelijk om binnen 1 uur een prijsindicatie neer te leggen, welke minder dan 10% van de uiteindelijke prijs zal afwijken. In de loop der jaren zijn er diverse klussen succesvol afgeleverd.

Om mijn klanten te respecteren heb ik ervoor gekozen mijn referenties hier niet te plaatsen. Indien u geinteresseerd bent in een bepaald type installatie, kan ik u, na overleg met mijn klanten, desgevraagd enige referenties geven, welke een vergelijkbare installatie hebben staan.

Offerte aanvraag / Contact opnemen