Afslankinstituten en Dieetproducten

Hangt uw kast vol met kleren waar u niet meer in past? En lukt het u maar niet de strijd tegen de kilo's te winnen? We worden om de oren geslagen met nieuwe diëten die wél zouden werken. Maar afvallen is niet zo eenvoudig. Vooral wanneer we dit alleen moeten doen en op de juiste manier, om een blijvend resultaat te verkrijgen. Afslankinstituten beschikken over de deskundigheid en ervaring om u te helpen met afvallen. Diëtisten en voedingsdeskundigen zijn ook zelf nogal eens ervaringsdeskundigen. Afslankinstituten bieden u de juiste methoden en hulpmiddelen om u op de juiste manier te begeleiden. U komt gedurende een periode regelmatig terug voor controle, waarbij u wordt gewogen en de voortgang wordt besproken. Door deze begeleiding bent u gemotiveerd en wordt afvallen zo prettig mogelijk voor u gemaakt.

Een afslankinstituut ontwikkelt voor u een methode en voedingspatroon dat is toegepast op uw individuele energiebehoefte. Zo wordt u niet slap en futloos, maar blijft u energiek. Daarnaast krijgt u een op uw conditie afgestemd bewegingsprogramma. Er wordt ook gelet op de verbetering van uw stofwisseling, uw afweersysteem, de doorbloeding van lichaam en huid en uw conditieverbetering. Op deze manier wordt ook het zogeheten 'lubberen' van de huid tegengegaan. Afslankinstituten beschikken tegenwoordig vaak ook over verwarmde cabines, waarin u liggend doelgerichte oefeningen kunt doen. Uw rug en gewrichten worden op deze manier ontlast en de warmte voorkomt spierpijn en geeft een aangenaam en ontspannen gevoel. Ook kunnen afslankinstituten u andere methoden aanleren, bijvoorbeeld hoe de powerplate op effectieve wijze te gebruiken. De oefeningen kunt u een leven lang meenemen! Tevens kan een afslankinstituut u adviseren over voedingssupplementen en hoe deze op de juiste manier te gebruiken in combinatie met uw voedingspatroon.

Een afslankinstituut houdt ook rekening met de oorzaken van extra kilo's. Behalve teveel en de verkeerde producten eten, eenvoudigweg door de verleiding, kunnen ook ziekte en psychische problemen een rol spelen. Denk maar aan het zogenaamde 'emotionele eten'. Door de juiste methoden toe te passen kunnen bijvoorbeeld ook reumatische en gewrichtsklachten worden verlicht of stress en slaapstoornissen verminderd. En niet te vergeten, hebben sommige mensen juist extra kilo's nodig. Ook hierin kan een afslankinstituut begeleiding bieden, om dit op de juiste manier te bereiken met gezonde voeding. Uiteindelijk vertrekt u met het juiste gewicht en een gezond, dagelijks eetpatroon op zak en weet u dat bewegen ook leuk kan zijn!

Voor u gevonden Afslankinstituten en Dieetproducten

Aan de lijn

Van Royenlaan 10, Groningen

Voedingssupplementen, Diëtiste, Voedingsadviezen, Dieet, Afslankproducten

Aan de lijn

Van Royenlaan 10, Groningen

Voedingssupplementen, Diëtiste, Voedingsadviezen, Dieet, Afslankproducten

Aan de lijn

Van Royenlaan 10, Groningen

Voedingssupplementen, Diëtiste, Voedingsadviezen, Dieet, Afslankproducten

Begeleiding bij afvallen

Eurode-Park 1-66, Kerkrade

Consulenten, Afslank- en Gezondheidsinstituten, Dieet

Begeleiding bij afvallen

Eurode-Park 1-66, Kerkrade

Consulenten, Afslank- en Gezondheidsinstituten, Dieet

Body & Skin Studio

Mingersbergstraat 4, Tilburg

Kleinschalig, Pro10, Zonnebank, Tfmcabine, Vacustep

DeWonderpil

Schuurkamp 15, Arnhem

Afslankpillen, Afslankcapsules, Natuurproducten, Wonderpil, Arnhem, Gelderland, Webwinkel

Infraligne

Lageham 1, Dongen

2e tel: 0162-386387

Slank Studio Roosendaal

Vijfhuizenberg 80M, Roosendaal

Afslankstudio, Roosendaal, Afslankinstituut, Noordbrabant, Zonnebanken, Steenbergen, Zonnestudio, Bergen, op, Zoom

SnelSlankStudio

Pastoor van Herckstraat 24, Gilze

Gezond en fit, Gezondheidscentra en Producten, Voedingsadviezen, Dieet, Gezonde Chocolade, Gilze

Regionaal zoeken

Klik op de kaart en zoek regionaal op bouwondernemingen

Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Overige rubrieken