Regionaal zoeken
Zwembadaanleg en -onderhoud

Zwembad aanleggen

Een zwembad aanleggen? Dan heeft u veel mogelijkheden. Kiest u voor een binnen- of buitenbad? Wat worden de afmetingen van uw zwembad en welk type is geschikt? Een deskundige leverancier kan u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Zo kunt u een bassin op maat laten ontwerpen maar ook voor een standaardvorm kiezen. Vergeet niet te informeren naar een vergunning.

Soorten zwembaden

Een zwembad kan geheel aangepast worden aan uw wensen. Afhankelijk van uw keuze voor een binnen- of buitenbad en voor opzetten of ingraven is een van deze soorten voor u geschikt:

 • Foliebad
  Een foliebad is bekleed met pvc-folie. Het is een zwembad dat u zowel kunt opzetten als ingraven. Een foliebad is degelijk en gaat lang mee. Er is een keur aan standaardmodellen maar het bad kan ook naar uw smaak worden gemaakt.
 • Polyester bad
  Dit kunststof zwembad is erg stevig en vergt relatief weinig onderhoud. Ook dit bad kunt u opzetten en ingraven. Naast de standaardmodellen zijn unieke vormen beschikbaar.
 • Betonbad
  Het betonbad heeft een bassin van beton dat in elke vorm gegoten kan worden. Dit zwembad wordt vaak bekleed met tegels en meestal binnen geplaatst omdat het buiten door vorst kan beschadigen.
 • Opzetbad
  Naast het foliebad en polyester bad, die beide ingegraven kunnen worden, zijn er talloze zwembaden die uitsluitend boven de grond staan. Zij kunnen een wand hebben van hout, aluminium of kunststof.

Voor meer informatie over deze zwembaden neemt u contact op met onderstaande bedrijven.

Prijs zwembad

Wat kost een zwembad? Elk type heeft natuurlijk een eigen prijs maar degelijke opzetbaden zijn er vanaf ongeveer 300 euro. Voor een uitgebreide prijsvergelijking benadert u verschillende leveranciers. Wat de aankleding van uw zwembad betreft kunt u het zo bont maken als u zelf wilt. Speciale verlichting, een geluidsinstallatie om onder water muziek te luisteren en massagejets vormen maar een greep uit het aanbod.

Wetten en vergunningen rond zwembaden

De regels over zwembaden zijn in Nederland vastgelegd in de Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden. Zoals de naam al suggereert gaat deze wet vooral over de veiligheid van de zwemmer. Die wordt bewaakt door te zorgen dat het zwemwater van goede kwaliteit blijft en dat er voldoende toezicht is op plaatsen waar veel mensen zwemmen.

Ook als particulier doet u er goed aan bij het aanleggen van een zwembad te controleren of u een bouwvergunning nodig heeft. Dit doet u bij de gemeente waar u woont.

Voor u gevonden zwembadaanleg en -onderhoud:

Aqua Joli

Sterrebos 21, 5491TL Sint-Oedenrode
Zwembadbenodigdheden, Zwembadchemicalien, Koivijver-aanleg, Zandfilters, Pompinstallaties

Pool Fence Verbeek

Oude Oven 7, 6624 KD Heerewaarden

Van den Heuvel Zwembaden

Hertenbosscheweg 38, 5425 RS De Mortel
Minder-onderhoud, Prive-zwembad, Van-den-heuvel-zwembaden, Zwembaden-waterdicht, Zwembaden-aanleg, Zwembad-accesoires, Zwembad-renovatie, Zwembaden-aanleg-en-onderhoud, Zwembad-Zuid-Holland, Zwembaden-Noord-Holland

WillemsKoi

Maasweg 40, 6591 BM Gennep
Koikarper kopen, Vijver aanleggen, Anti-draadalgpoeder, Opstartbacterien vijver, Zwemvijver aanleggen, UV lamp vijver, Vijverfilter kopen, Biologische filter vijver, Beadfilters, Vijverpomp

Cyprea Wellness Projecten

Dorpsplein 5, 2042 JK Zandvoort
Sauna, Badkamer, Stoomcabines, Dakterras, Bubbelbad, Jacuzzi, Zandvoort, Noord- Holland

De Bruijn Tegelwerken Aqua Design Projects

Bukkumweg 24 b, 5081 CT Hilvarenbeek
Tegels, Tegelwerken, Tegelzetbedrijf, Zwembadaanleg, Zwembadbouwers, Zwembadonderhoud, Aqua design projects, Hilvarenbeek, Noord-Brabant

De Natte Kikker

Amsterdam
Reumazwemmen, Peuterzwemmen, Kinderzwemmen, Revalidatiezwemmen, Zwangerschapszwemmen, Volwassenzwemmen, Zwembad, Amsterdam, Lijnden, Schoolzwemmen

Europarts Zwembaden

Laagstraat 416, 5654 PS Eindhoven

Exclusief JP

Margarethastraat 44, 6014 AG Thorn
Zwembadenaanleg, Thorn, Limburg

TMS Zwembaden BV

Industrieweg 3, 7064 BT Silvolde
Zwembaden, Zwembadbouw, Zwembadrenovatie, Wirlpool, Infrarood Cabines
Regionaal zoeken
Klik op de kaart en zoek regionaal op zwembadaanleg en -onderhoud Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in...
'zwembadaanleg en -onderhoud' is ook te vinden in:
Heerewaarden, Amsterdam, Gennep, Zandvoort, Hilvarenbeek, Sint-Oedenrode, Thorn, De Mortel, Mill, Eindhoven, Silvolde
Rubrieken