Regionaal zoeken
Adres
Logo
Natuurarts Zutphen
Hobbemakade 15
Zutphen
Gelderland
Trefwoorden: Natuurarts, Chelatietherapie, Neuraaltherapie, Stoppen met roken, Acupunctuur, Fibromyalgie, Voedselallergie, Gelderland, Homeopatie, Vitamine
Locatie van Natuurarts Zutphen in Zutphen
Overige rubrieken:
Natuurarts Zutphen, Zutphen

Natuurarts Praktijk Zutphen

In de praktijk van Ron Velthuis worden de volgende therapieŽn aangeboden:

Chelatietheraphie
Acupunctuur
Orthomoleculaire geneeskunde
Neuraaltherapie
Niet-toxische tumortherapie

Jeanet Ezenga biedt†colonhydrotherapie (hoge darmspoelingen) aan.

Ron Velthuis (1956) studeerde in 1983 af als basisarts en volgde daarna talrijke (na)scholingen en specialisaties op het gebied van niet-academische geneeswijzen. Hij beschikt over ongeveer twintig jaar medische praktijkervaring. Na drie jaar vrijwilligerswerk in Auroville, India, vestigde hij zich in Zutphen en begon daar zijn praktijk. Daarnaast is hij werkzaam in het preventief Medisch Centrum te Rotterdam.

Ron Velthuis is aangesloten bij de MBOG, de Maatschappij ter Bevordering van Orthomoleculaire Geneeskunde. Voor u als cliŽnt/patiŽnt betekent dit dat consulten en behandelingen mogelijk vergoed worden, afhankelijk van uw verzekeringspakket.

Colonhydrotherapie en onze andere behandelingen zijn natuurgeneeskundige behandelingen, die zodoende bij aanvullende verzekering worden vergoed. U heeft hiervoor geen doorverwijzing nodig van de huisarts, omdat er in de praktijk al een arts aanwezig is.
Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.