Wijnimporteurs en -groothandels

Waarom een wijnimporteur of -groothandel?Een wijnimporteur of -groothandel heeft een groot aanbod wijnen waar u uit kunt kiezen.

U verkoopt wijn in uw wijnhandel, restaurant of café. Of u wilt voor een bijzondere gelegenheid wijn inkopen. Dan kunt u terecht bij een wijnimporteur of een wijngroothandel. Een wijnimporteur is een specialist die vanuit andere landen wijnen importeert. Hij kan u helpen bij het kiezen van een huiswijn voor uw restaurant of het samenstellen van een basisassortiment. Altijd op zoek naar primeurs geeft de wijnimporteur u bovendien informatie over nieuwe ontwikkelingen op wijngebied. Leuke en nuttige informatie vindt u ook op de website van het Productschap Wijn.

Regels en certificaten

Een wijnimporteur of -groothandel heeft zich aan meerdere regels te houden. Allereerst de wetten rond hygiëne en handel van voedingsmiddelen, zoals gecontroleerd door de nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit (nVWA). Wijnhandelaars zijn verder verplicht zich te registreren bij het Productschap Wijn, een organisatie die de wijnsector in Nederland vertegenwoordigt. Het is optioneel voor een wijnimporteur of -groothandel om zich te laten certificeren door de de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren (KVNW). Dit certificaat zegt veel over de kwaliteit van de wijn maar ook over de werkwijze van het bedrijf.

Over de wijnimporteur en -groothandel op uw-adres

De bedrijven die u hier vindt, zitten overal in Nederland. Van Arnhem tot Haarlem en van Utrecht tot Rotterdam. Elke wijnimporteur heeft een eigen assortiment. De één importeert alleen uit bekende Europese wijnlanden als Spanje en Frankrijk, de ander zoekt het buiten Europa. Denk dan aan wijnen uit Chili en Zuid-Afrika.

Ook meer wijn verkopen?

U bent zelf wijnimporteur, of eigenaar van een wijnhandel, restaurant of ander bedrijf? Dan is zichtbaar zijn op internet belangrijk. Een plekje in uw-adres helpt u daarbij. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voor u gevonden Wijnimporteurs en -groothandels

Wijnhandel De Gouden Leeuw

Veurseweg 214, Voorschoten

Wijnkoperij, Groothandel, Wijnhandel, Gouden, Leeuw, Wijngroothandel, Wijnkoperij, Zuid-Holland, Leiden, Den

Wijnhandel De Gouden Leeuw

Veurseweg 214, Voorschoten

Wijnkoperij, Groothandel, Wijnhandel, Gouden, Leeuw, Wijngroothandel, Wijnkoperij, Zuid-Holland, Leiden, Den

'Eccellente' Italiaanse Wijnimport

Apollovlinder 5, Diemen

Wijnkoperijen en Groothandels

A.C. de Gruyter Wijnen

Voorstraat 3, Ameide

Groothandel in wijnen

AOC Wijnimport

De Vecht 14k, Dronten

Wijnkoperijen en Groothandels

Arnhemse Wijnhandel

Brugweg 15, VELP GLD

Wijnkoperijen en Groothandels

Bacchus Wijnhuis

Kleverparkweg 22/ZW, HAARLEM

Wijnkoperijen en Groothandels

Best Wijnhuis

Boterhoek 87, Best

Wijnhandel

BV Wijnkoperij J. Baas en Zoon

Spoorlaan 1, Bosch en Duin

Wijnkoperijen en Groothandels

Cantina D'Italia

De Jister 32, Wommels

Wijnkoperijen en Groothandels

Regionaal zoeken

Klik op de kaart en zoek regionaal op bouwondernemingen

Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Overige rubrieken