Adres
BIGhearts, Wijchen

BIGhearts
Diemewei 4842
Wijchen
Gelderland

www.BIGhearts.nl

Trefwoorden: Grote maten clubwear Wijchen, Grote maten badmode Wijchen, Grote maten sexy lingerie Wijchen, Grote maten Corsetten Wijchen, Grote maten Babydoll Wijchen, Grote maten lingerie Wijchen, Grote cupmaten Wijchen, Grote maten badkleding Wijchen, Grote maten corset Wijchen, Grote maten nachtmode Wijchen

Rubrieken: Lingerie, Tricotage, Badmode en Nachtmode, Lingerie, Grote maten dameskleding

Overige rubrieken:
BIGhearts, Wijchen

BIGhearts.nl, Wijchen

Een mooi nachtsetje of sexy babydoll voor een vollere maat? Bij BIGhearts is dat geen probleem. Van maat 42 t/m 60 kunt u niet alleen terecht voor mooie jurken, ondergoed en hemdjes, maar ook voor badpakken en korsetten. Waarom zouden BIGhearts meiden en vrouwen zich nog langer moeten verstoppen in onopvallende en vormloze aardappelzakken? De vraag stellen is hem beantwoorden, niet dus! Iedere vrouw mag zich aantrekkelijk en speciaal voelen!

Sinds augustus 2010 richten Heidi en Berry Arts uit Wijchen zich op mode voor vrouwen met een maatje meer. Men is lang op zoek geweest naar mooie spullen die een goede pasvorm hebben. Uiteindelijk heeft men bij BIGhearts de juiste leveranciers weten te vinden die precies aan de voorwaarden kunnen voldoen.

Deze collectie wordt door ons zelf uitgezocht en geïmporteerd uit Amerika. Wij letten daarbij vooral op de stoffen, kleuren en pasvorm. Elk kledingstuk is speciaal ontworpen voor grotere maten, waardoor het concept uniek blijft. Dit komt de pasvorm ten goede. De stoffen zijn soepel en rekbaar, zeer hoge kwaliteit,ze zitten comfortabel en passen bij de persoon.

Daarnaast hebben de kledingstukken ook vaak een meer opvallend kleurtje, wat vaak verrassend mooi staat. Ook BIGhearts gaat met haar tijd mee, dus online bestellen vanuit huis is mogelijk op www.BIGhearts.nl. Niet alleen vind je er mooie badmode, accessoires, beenmode en lingerie, ook kan je er terecht voor loungekleding en nachtkleding voor grote maten.

En dat allemaal handig ingedeeld per categorie per maat, zodat je gelijk alles overzichtelijk bij elkaar ziet wat er verkrijgbaar is. Variërend van ondeugende nachtkleding tot schattige setjes met lieflijke prints. De merken die er verkocht worden zijn erg afwisselend.

Maar ook als u het graag eerst wil passen en zien, dan vormt dit geen probleem. U kunt dan een privé afspraak maken en in een rustige sfeer komen kijken en passen. Voor extra advies kan Heidi u altijd helpen, zij is gespecialiseerd in mode voor de grotere maten.

Alle bestellingen worden mooi verpakt opgestuurd, het wordt zo een echt uniek cadeau om te ontvangen en te geven. Voor meer informatie kunt u op onze website of op het bekende telefoonnummer terecht. En voor de mannen: jullie kunnen ook bij ons terecht voor advies bij een aankoop voor jullie mooie dame!