Adres
BAVRO B.V., Waspik

BAVRO B.V.
Dwarsweg 11
Waspik
Noord-Brabant

www.bavro.nl


Trefwoorden: Schanskorven, Steenkorven, Muren, Graslandwapening, Grondkerende, Geluidwallen, Vlonders

Rubrieken: Steigerbouw, Grondwerken, Beschoeiingen, Grond-, Weg- en Waterbouw, Aannemers in Grond-, Weg- en Waterbouw, Weg & Waterbouw

Overige rubrieken:
BAVRO B.V., Waspik

Bavro BV is een dynamisch aannemersbedrijf op het gebied van Grond-, Weg- en met name Waterbouwkundige werken. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van schanskorven die gebruikt worden als oeververdediging, beschoeiing, grondkerende muren, geluidswallen, scheidingsmuren of als gevelbekleding bij woningen en viaducten.

Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit het leveren en aanbrengen van houten beschoeiingen, damwanden, vlonders, bruggen, stuwen en steigers.

 

Grasland wapening:

Mesh Track is een gevlochten net uit zwaar verzinkt staaldraad, op regelmatige afstanden versterkt met dwarsverstevigers. De zeshoekige mazen ontstaan door draden volledig om elkaar heen te torsen hierdoor blijft de ondergrond en de oppervlakte egaal, en is de Mesh Track onvervormbaar.

Het heeft een groen blijvend karakter, een natuurlijke afvoer van het oppervlaktewater en het is een duurzame oplossing. Mesh Track is o.a. geschikt voor parkeerterreinen, landbouwwegen, bedrijfsterreinen, groenstroken, bermen, dijkkruinen en bouwwegen. Het is snel aan te brengen, heeft lage exploitatie- en onderhoudskosten.

Het kan direct worden aangebracht op grasland of andere bestaande ondergronden.