Regionaal zoeken
Webshops

Winkel online: waar let je op?

Sommige mensen zijn huiverig voor het bestellen van producten online. Ze zijn bang dat hun bank- en adresgegevens uitlekken, of dat het (juiste) product niet geleverd wordt. Gelukkig zijn er manieren om te controleren of de winkel online waar je iets wilt kopen veilig is.

  • Een winkel online hoort duidelijk de stappen van het bestellen en betalen te laten zien of omschrijven. Hierdoor wordt het lastiger per ongeluk het verkeerde product of het verkeerde aantal producten bestellen. Wees voorzichtig als jouw winkel deze stappen niet heeft of niet duidelijk toont.
  • Het uitlekken van je gegevens zal minder snel gebeuren op een beveiligde pagina. Een beveiligde pagina herken je aan de afkorting 'https' voor het webadres. Die 's' is belangrijk want vaak staat voor webpagina's de afkorting 'http'. 
  • De reputatie van een winkel online kun je achterhalen door ervaringen van andere consumenten te zoeken op internet.
  • Elke winkel online hoort duidelijk zijn algemene voorwaarden te omschrijven. Daarin vind je informatie over betaling, ruilen en garantie van producten. Lees bij twijfel over een bestelling de algemene voorwaarden dus goed door.

Veel zekerheid over de kwaliteit van een winkel online haal je uit het keurmerk Thuiswinkel Waarborg of het Webhop Keurmerk. Webshops met zo'n keurmerk hanteren algemene voorwaarden die samen met de Consumentenbond zijn opgesteld. Ook zorgen zij voor bescherming van jouw gegevens en voor veilige betaling.

Mocht je toch ontevreden zijn over een levering van een winkel online met een keurmerk, maak dan gebruik van de klachtenbemiddeling die de organisatie van het keurmerk biedt. Veel nuttige informatie over online winkelen vind je op de website van Thuiswinkel Waarborg.

Winkel online via uw-adres

Onderstaande webshops leveren een keur aan producten. Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook naar de webshops onder de rubriek webwinkels.

Jouw winkel online?

Heb je zelf ook een webshop? Meld die dan aan op uw-adres.

Voor u gevonden webshops in Leiden:

Parfums4u

Leiden
Top 5 heren parfum, Top 5 dames parfum, Parfum aanbiedingen, Heren parfum, Dames parfum, Crest 3D professional Effects, Crest 3D Vivid White tandpasta, Macadamia natural olie, Macadamia deep repair masque, Gillette mach3 scheermesjes

Scrap 4 You

Margaret Staalstraat 55, 2331 MR Leiden
Scrapbook winkel, Plakparels Lint, Scrapbooken, Scrapbook papier, Charms Bling, Hobbywinkel, Knopen Brads, Distress Inkt, Eyelets, Embellishments

Shoptoplay

Formosastraat 10, 2315 GW Leiden
Speelgoed, Lego, Brio, Playmobil, Siku
Regionaal zoeken
Klik op de kaart en zoek regionaal op webshops Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in...
'webshops' is ook te vinden in:
Amsterdam, Rotterdam, Hengelo, Apeldoorn, Tilburg, Eindhoven, Enschede, Den Haag, Zoetermeer, Helmond, Arnhem, Noordwijk, Delft, Alkmaar, Zwijndrecht
Rubrieken