Adres
Stomerij Zevenaar, Zevenaar

Stomerij Zevenaar
Muldershof 45
Zevenaar
Gelderland

www.stomerijzevenaar.nl/

Trefwoorden: Chemisch reinigen, Wasserij, Gordijnen reinigen, Dekbed reinigen, Wollen&nsbp;kleding stomen, Leren kleding reinigen, Bont reinigen, Ritsen inzetten, Jurken inkorten, Kleding inkorten

Rubrieken: Stomerijen, Kledingreparaties

Overige rubrieken:
Stomerij Zevenaar, Zevenaar

Stomerij Zevenaar, Zevenaar

Stelt u zich voor: Vanavond heeft u die belangrijke presentatie voor het bestuur. Uw pak hangt al klaar. Plotseling ontdekt u een grote vlek in uw pantalon. Wat doet u dan?

U neemt contact op met stomerij Zevenaar. Wij zorgen er bij dergelijke spoedgevallen voor dat u uw kleding om 16.00 uur 's middags alweer kunt ophalen (mits u uw kleding voor 11.00 uur brengt). Maar ook als u een keer geen tijd heeft om uw kleding te wassen en/of te strijken staan wij graag voor u klaar. Alle kleding wordt door Stomerij Zevenaar zelf gereinigd en geperst. Vanwege onze jarenlange ervaring kunt u op aan van hoge service en vakmanschap.

Andere stoffen bij Stomerij Zevenaar

Naast de gewone kleding kunt u ook bij ons terecht voor de reiniging van hele andere stoffen. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van uw vitrage, gordijnen, dekbed, tuinstoelkussens of het stomen van uw wollen kleding. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het chemisch reinigen van kleding, kleding repareren en kleding verleggen, omzomen en inkorten.

Wastips van Stomerij Zevenaar

Heeft u ook altijd moeite met de betekenis van de wassymbolen? Of wat u nu ook alweer moest doen in het geval van een rode wijn vlek of koffievlek? Profiteer van onze tips op de website.

Wilt u meer informatie over onze stomerij en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of neem een kijkje op onze website.

Offerte aanvraag / Contact opnemen