Regionaal zoeken
Vloerbedekking, vloertapijt en linoleum

Vloertapijt is verkrijgbaar in vrijwel elke kleur.Vloertapijt

Vloertapijt (ook wel gewoonweg 'tapijt' of 'vloerbedekking' genoemd) is een populaire ondergrond in woningen, maar ook kantoren. Dit is mede te danken aan het enorme aanbod waardoor er naar ieders smaak wel geschikt vloertapijt te vinden is. Vloertapijt kan variëren in:

  • kleur.
    Bijna elke kleur is mogelijk. Op de plekken waar veel gelopen wordt, bijvoorbeeld de hal en de trap, wilt u echter een kleur die niet al te besmettelijk is.
  • hoogte en structuur van de polen.
    Deze kunnen onder andere gedraaid zijn, in lussen of juist in verschillende lengtes gesneden. En dat zijn nog maar enkele soorten vloertapijt.
  • materiaal.
    De polen kunnen gemaakt zijn van wol, katoen, kunststof of sisal, de ondergrond, die de polen bij elkaar houdt, is vaak van kunststof of jute.

Goed vloertapijt, dat wil zeggen: vloertapijt dat weinig schadelijke stoffen bevat en verantwoord is ontwikkeld, heeft een GUT-keurmerk. Een ander keurmerk voor vloertapijt komt van de Stichting Productinformatie Tapijt (PIT). Aan de PIT-symbolen kunt u zien welke kenmerken (door hen erkend) vloertapijt heeft.

Astma en allergieën

Vloertapijt zou voor mensen met astma of een allergie, bijvoorbeeld voor huisstofmijt, ongeschikt zijn. Dit blijkt echter vaak mee te vallen. Of er te veel huisstofmijt in het vloertapijt zit, is te achterhalen met een speciale test. Vervolgens zijn er schoonmaakmiddelen die grondig en langdurig reinigen.

Wist u dat vloertapijt zelfs veel stof vasthoudt, zodat dit minder in de lucht circuleert dan wanneer u een gladde vloer heeft?

Vloertapijt en linoleum via Uw-adres

Bij onderstaande bedrijven kunt u terecht voor allerlei soorten vloertapijt, maar ook voor een linoleum vloer. Zij informeren u graag over hun aanbod. Neem dus zeker contact met hen op als u vragen heeft.

U kunt ook in deze bedrijvengids staan!

Heeft u een eigen onderneming? Wilt u uw zichtbaarheid op internet vergroten? Een vermelding in Uw-adres helpt daarbij. Meld u direct aan!

Voor u gevonden vloerbedekking, vloertapijt en linoleum:

www.jankooijman.nl

Vleuten
Tapijt, Vloerbedekking, Vinyl, Schuifdeuren, Schuifkasten, Meubels, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Custumised

Bungalowpark Landsrade

Landsrade 9, 6271 NZ Gulpen
Bungalows, Bungalowpark, Vakantie woningen, Accommodaties, Last minute bungalowparken, Vakantieparken, Vakantiehuisje, Oosterse tapijten

C.O.R. Tapijt

Driebergenstraat 305, 2546 BH Den Haag
Vloerbedekking, Vloerenleggen, Zuid-Holland, Egaliseren, Gordijnen, Vitrage, Laminaat, Overgordijnen, Den, Haag

Coprak tapijt & cadeaushop

Beeklaan 200-202, 2562 AR Den Haag
Huisartikelen, Tapijt, Carpetten, Kussens, Dekbedden

Livo Cleaning

Alblasstraat 37, 5626 BJ Eindhoven
Vloeren, Reinigen, Reiniging, Glazenwasser, Schoonmaker, Helmond, Tapijt, Tilburg

Meubelstoffeerderij De Oude Leeuw

Govert Vlinckstraat 325, 1074 CB Amsterdam
Bootkussens, Caravankussens, Camperkussens, Stoffering, Leer, Vloerbedekking, Karpetten, Klassiek, Antiekrestauratie, Meubelstoffering

Schoon Tapijtreiniging

Oostdorperweg 22, 2242 NK Spijkenisse

Stockmann Woninginrichting Dronrijp

Dubelestreek 4, 9035 AJ Dronrijp
Woninginrichting, Vinyl, Binnenzonwering, Inbetween, Matrassen, Vloeren, Laminaat, Overgordijnen, Gordijnen, Tapijt

Tapijtcentrum Hendriks Enschede B.V.

Haaksbergerstraat 312, 7513 EH Enschede
Tapijtcentrum, Gordijnen, Laminaat, Pvc-vloeren, Binnenzonwering, Tapijten, Vinyl

Van de Kuil Totale Project Inrichters

Kosmonaut 23 B, 3824 MK Amersfoort
Tapijttegels, Tegeltapijt, Vloerbedekking, Linoleumvloeren, Marmoleum vloeren, Projectvinyl, Projecttapijt, Harde vloeren
Regionaal zoeken
Klik op de kaart en zoek regionaal op vloerbedekking, vloertapijt en linoleum Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in...
'vloerbedekking, vloertapijt en linoleum' is ook te vinden in:
Den Haag, Amsterdam, Eindhoven, Genemuiden, Hengelo, Enschede, Hoofddorp, Spijkenisse, IJsselmuiden, Gulpen, Helmond, Wolvega, Vleuten, Amersfoort, Ridderkerk
Rubrieken