Regionaal zoeken
Vlaggen, banieren en spandoeken

Vlag en banier – voor bedrijf en particulier

Iemand in uw huishouden is geslaagd. Koninginnedag komt er weer aan. Dan wilt u de vlag uithangen. Moet u natuurlijk wel een vlag hebben...

Of: U heeft een bedrijf en wilt dat mensen uw bedrijventerrein goed kunnen vinden. Een vlag met uw bedrijfsnaam en/of -logo is dan een mooie manier om uw 'territorium af te bakenen'. Winkels kiezen vaker voor een banier die zij voor de deur kunnen zetten en makkelijk weer binnenhalen als het sluitingstijd is.

Spandoek

Voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld een uitverkoop, actie of jubileum is een spandoek een uitstekende investering. Voor een spandoek geldt, net als voor een vlag of banier, dat deze speciaal voor uw bedrijf wordt gemaakt. Het spandoek krijgt een tekst die u kiest en wordt uitgevoerd in uw huisstijl. Een spandoek is meestal van stevig textiel, geweven kunststof of zeil gemaakt. In die laatste twee gevallen is het spandoek waterafstotend en kan het dus goed buiten hangen.

Regels voor het gebruik van spandoek, vlag of banier

Als u een vlag, spandoek of banier echt in de openbare ruimte plaatst, geldt dit al snel als 'buitenreclame'. Voor het maken van reclame zijn speciale regels. Per gemeente kunnen deze verschillen. In sommige gemeenten mag alleen een spandoek zonder commerciële boodschap opgehangen worden. In andere zijn er vastgestelde plekken waar een spandoek mag hangen. Vraag bij uw gemeente na of u een omgevings- of andere vergunning nodig heeft voor uw activiteiten.

Een vlag, banier of spandoek via Uw-adres

Voor het bestellen van een vlag, banier of spandoek bent u bij onderstaande bedrijven aan het juiste adres. Zij zorgen ook voor toebehoren zoals vlaggenmasten en beveiliging tegen diefstal. Wilt u de vlag maar tijdelijk laten wapperen? Dan zijn dingen als masten in sommige gevallen ook voordelig tweedehands te krijgen, of te huren.

Hang een virtueel spandoek op!

Wat u in de echte wereld voor uw bedrijf doet, is ook zinvol op internet. Door daar een virtueel spandoek op te hangen, bijvoorbeeld in de vorm van een bedrijfsvermelding, bent u makkelijker te vinden en te herkennen voor uw klanten. Meld u aan en verschijn ook in Uw-adres.

Voor u gevonden vlaggen, banieren en spandoeken:

Agema Vlaggemasten Jelsum

Boarnsijlsterwei 13 A, 9057 RD Jelsum
Vlag, Vlaggen, Vlaggenmast, Jelsum

Holland Mast BV

Ambachtstraat 4, 4231 DP Meerkerk
Vlag, Vlaggen, Banier, Banieren, Vlaggemast, Vlaggemasten, Spandoek, Spandoeken, Vlaggenmast, Vlaggenmasten

Alldek

De Wagenmaker 18, 1851 PX Heiloo

De Rie Masten

Biesboschhaven Zuid 25, 4251NN Werkendam

Van Dam

Energieweg 9, 2404 HE Alphen AD Rijn
Regionaal zoeken
Klik op de kaart en zoek regionaal op vlaggen, banieren en spandoeken Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in...
'vlaggen, banieren en spandoeken' is ook te vinden in:
Meerkerk, Jelsum
Rubrieken