Verlichting

Van tuin- tot kantoorverlichting

Verlichting is sfeerbepalend: onder een tl-buis dineren is ongezellig en de boekhouding doen bij kaarslicht onpraktisch. Zowel thuis-, tuin- als kantoorverlichting zijn daarom iets om goed over na te denken. Aan kantoorverlichting stel je bovendien andere eisen dan aan de verlichting van bijvoorbeeld je tuin. Kantoorverlichting moet heel functioneel zijn, terwijl het licht in je tuin waarschijnlijk een idyllische sfeer moet oproepen.

Door voor duurzame lichtbronnen te kiezen kun je enorm besparen op onder andere kantoorverlichting.

Energie besparen?

Hoe zorg je voor efficiënte en zuinige verlichting? Allereerst door goede lampen te kiezen. Gloeilampen worden per september 2012 niet meer in de EU verkocht omdat ze veel energie verbruiken voor relatief weinig licht. Populaire en duurzame alternatieven zijn de spaarlamp, ledlamp en tl-buis.

Een belangrijke manier om energie te besparen, is het gebruik van het natuurlijke zonlicht. Door op strategische plekken ramen te plaatsen en zonnecellen te koppelen aan een batterij, kunnen kosten drastisch beperkt worden.

De overheid stimuleert bedrijven en instellingen om 'groener' te opereren. Stap je over op zuiniger bedrijfs- of kantoorverlichting, dan mag je (een deel van) de kosten in veel gevallen van de belasting aftrekken. Dit heet de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Regels omtrent kantoorverlichting

Voor zowel kantoorverlichting als verlichting op andere werkplekken zijn regels vastgelegd. Ze staan in de Arbowet en zijn bedoeld om werkplekken veilig en gezond te maken. Een regel voor kantoorverlichting is bijvoorbeeld dat alle hoeken zichtbaar zijn en dat er zoveel mogelijk daglicht binnenkomt, omdat dit voor mensen gezonder is dan kunstlicht.

Verlichting via Uw-adres

Voor alle soorten verlichting ben je hier aan het juiste adres. Onderstaande bedrijven leveren alles, van kantoorverlichting tot noodverlichting en van ledlampen tot zonnecellen.

Voor u gevonden Verlichting

Actie Groenlicht

P.B. 9250, Alkmaar

Verlichting

D-Signverlichting.nl

Hof van den Houte 112, Etten-Leur

Licht, Verlichting, Licht en Design, Webwinkel, Lichtadvies

Lagotronics BV

Noorderpoort 28, Venlo

LED-verlichting, Verlichting, LED

Stroom & Zo

Industriestraat 130, Hengelo

Verlichting, Huishoudelijke apparaten en artikelen, Onderdelen, Reinigingsprodukten, Elektrotechniek

Technische handelsonderneming J.W.B.

Menno van Coehoornsingel 2, Langerak (Molenwaard)

Vloerverwarming, Verlichting, Technische Handelsonderneming, Led lampen, Ledverlichting

Arjo B.V.

Brink 17 D, Ruinen

Verlichting

ATS van Leeuwen

Diamant 59, Anna Paulowna

Kerstverlichting, Straatverlichting, Winkelverlichting, Sfeerverlichting, Lichtslangen

Futurelights

Bolwerk 10, Vijfhuizen

Letverlichting, Gadgets, Verhuur, Verlichting

Go2Led

Rossinistraat 75, Nijverdal

Led Tubes, Led Panels, Led Street Light, Led Par Spots, Led Strips, Led Verlichting Energiezuinig, Kindvriendelijke Verlichting, Led verlichtingen, Verlichtingseffecten, Sfeerverlichting

Go2Led

Rossinistraat 75, Nijverdal

Led Tubes, Led Panels, Led Street Light, Led Par Spots, Led Strips, Led Verlichting Energiezuinig, Kindvriendelijke Verlichting, Led verlichtingen, Verlichtingseffecten, Sfeerverlichting

Regionaal zoeken

Klik op de kaart en zoek regionaal op bouwondernemingen

Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Overige rubrieken