Adres
Jan Schut Verhuizingen BV, Rotterdam

Jan Schut Verhuizingen BV
Bovendijk 157
Rotterdam
Zuid-Holland

010-4128333

www.janschutverhuizingen.nl


Trefwoorden: Transport, Logistiek, Verhuisbedrijf, Verhuizers, Verhuizingen, Verhuisservice, Opslag, Zeevervoer, Kunstvervoer, Verhuisliften

Rubrieken: Verhuizingen Verhuizers Verhuisbedrijf, Verhuisservice, Transport & Logistiek

Overige rubrieken:
Jan Schut Verhuizingen BV, Rotterdam

Ruim zestig jaar ervaring heeft ons een ding geleerd; verhuizen is een handigheid. De kunst van het verhuizen is gelegen in vakmanschap, functionele hulpmiddelen en goed personeel. Al onze medewerkers zijn opgeleid volgens de officiële SAVAM opleiding en wij mogen dan ook met gepaste trots het predikaat 'Erkende Verhuizers' dragen.

Ruim zestig jaar ervaring heeft ons een ding geleerd; verhuizen is een handigheid. De kunst van het verhuizen is gelegen in vakmanschap, functionele hulpmiddelen en goed personeel.

Al onze medewerkers zijn opgeleid volgens de officiële SAVAM opleiding en wij mogen dan ook met gepaste trots het predikaat 'Erkende Verhuizers' dragen.

Door de toepassing van moderne hulpmiddelen zoals verhuisliften, verwarmde verhuiswagens,
uitgevoerd met luchtvering en laadklep, is niets ons te veel. Of het nu een enkel stuk, een gehele of gedeeltelijke inboedel, een kantoorinventaris of zelfs een compleet archief betreft.

Zelfs voor de onmogelijkste situaties wordt een oplossing gevonden, want ook met het alom bekende
takel-en-blok kunnen wij nog goed overweg.

Wij bezitten de benodigde vergunningen en de ervaring om elke klus moeiteloos te klaren, volledig verzorgd door onze enthousiaste en immer klantvriendelijke medewerkers. Een overvloed aan beschermende pakdekens is te allen tijde voorradig en uw garderobe kan hangend vervoerd worden.

Vakkundige verhuizingen, niet alleen binnen Nederland maar door heel Europa.

Voor contact:

Tel: 010-4120731
24 uurs informatie, Bel: 0900-1091019
E-mail:info@janschutverhuizingen.nl