Adres
Hotel Cafe Restaurant Bloemenlust, Breezand

Hotel Cafe Restaurant Bloemenlust
Burgemeester Lovinkstraat 3
Breezand
Noord-Holland

www.bloemenlustbreezand.nl


Trefwoorden: Breezand, Hotel, Overnachting, Viswater, Vergaderruimte, Bruiloften, Personeelsfeesten, Bedrijfsfeesten, Den, Helder

Rubrieken: Feesten en partijen, Hotels-Cafés-Restaurants, Partycentrum & Zalenverhuur, Vergadercentra

Overige rubrieken:
Hotel Cafe Restaurant Bloemenlust, Breezand

Informatie
Centraal gelegen te midden van het grootste aaneengesloten bloembollen teeltgebied ter wereld vindt u Hotel Café Restaurant ”Bloemenlust”.
In ons bedrijf wordt u hartelijk ontvangen wanneer het gaat om een overnachting, een lunch, diner of buffet.
Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bruiloft, jubileum, verjaardag of ieder ander evenement. Het team van ”Bloemenlust” maakt er altijd een geslaagde dag van.

Omgeving
Bloemenlust is uniek gelegen in de kop van Noord Holland, midden in het dorp Breezand (gemeente Anna Paulowna) tussen de Bloembollenvelden met al hun pracht en praal. Op slechts 10 min bevindt u zich al bij de wadden- en noordzee kust met zee, strand en duinen zover het oog reikt. Een leuke bijkomstigheid is dat deze regio de meest aantal zonuren heeft van heel Nederland.
De grotere steden, Schagen en Den Helder, bevinden zich op 15 min van Breezand waar verschillende leuke uitstapjes mogelijk zijn. 
Ook het mooie waddeneiland Texel is vanaf Den Helder makkelijk te bereiken. De cultuurstad Amsterdam is op nog geen uur bereikbaar. 

Activiteiten in de regio
Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen ligt Breezand centraal gelegen in de kop van Noord Holland. Vele activiteiten zijn er te beleven. Vraag aan onze medewerkers naar de verschillende mogelijkheden. 
Enkele voorbeelden:
Bloemendagen in Breezand klik hier
Lentetuin in Breezand klik hier
Ford Kijkduin in Huisduinen (D.H.) klik hier
Cape Holland in Den Helder klik hier
Visarrangementen zowel op binnenwater, wadden en noordzee.

Bereikbaarheid 
Bloemenlust is goed bereikbaar. Zowel per auto, trein of vliegtuig. 45 - 60 minuten vanaf Amsterdam Airport. Het treinstation van Anna Paulowna bevind zich niet binnen loopbereik. De mogelijkhied is er om opgehaald te worden van het station. Voor de snelste route per auto klik hier