Regionaal zoeken
Adres
Logo
Extra Hands Nijmegen West Technisch detacheringsbureau
Scheidingsweg 6 F
Weurt
Gelderland
Trefwoorden: Technisch, personeel, Technisch, vacatures
Rubrieken: Uitzendbureaus
Locatie van Extra Hands Nijmegen West Technisch detacheringsbureau in Weurt
Overige rubrieken:
Extra Hands Nijmegen West Technisch detacheringsbureau, Weurt

Technisch dienstverlener Extra Hands heeft - onder meer door de samenwerking met internationaal specialist in bouw- en projectmanagement RBM - te maken met een toename van het aantal landelijke opdrachtgevers. Om deze groei optimaal te benutten, zoekt Extra Hands bouw- en installatiebedrijven (2 - 4 medewerkers) die zich willen aansluiten bij de Extra Hands-franchiseformule.

Extra Hands zoekt ondernemers met eigen bouw- of installatiebedrijf

Extra Hands
Met 65 vestigingen behoort Extra Hands tot de grootste technisch en facilitair technisch dienstverleners van Nederland. Extra Hands werkt met kleine, flexibele teams van gespecialiseerde vakmensen, altijd onder leiding van een enthousiaste en gedreven ondernemer / franchisenemer. Landelijke aanwezigheid wordt zo gecombineerd met lokale betrokkenheid.

Samenwerking met RBM
Extra Hands bundelt haar krachten met internationaal specialist in bouw- en projectmanagement Retail Bouw Management (RBM). RBM is een onderneming van Jos de Vries The Holding. RBM coördineert de bouw van winkels vanaf het idee tot aan de oplevering. Voor opdrachtgevers in Nederland en daarbuiten. Klanten in Nederland zijn onder meer Jumbo, Bakker Bart, Albert Heijn Franchise, Bagels & Beans, Coop etc.

Voordelen Extra Hands franchiseformule
Kwaliteit, ervaring met bouw- en /of installatieprojecten, vakmanschap, flexibiliteit en samenwerkingsgezindheid zijn de kernwoorden voor ondernemers die bij Extra Hands direct aan de slag willen. Franchisenemers van Extra Hands delen kennis en benutten elkaars ervaring en capaciteit. Gezamenlijk wordt aan de landelijke naamsbekendheid gewerkt. Voor de klanten van Extra Hands betekent dit onder meer directe beschikbaarheid, veelzijdig vakmanschap, landelijke aanwezigheid en lokale betrokkenheid.

Is Extra Hands iets voor u?
Voor meer informatie en/of een vrijblijvend gesprek neemt u contact op met: Extra Hands Franchise B.V. – Safariweg 6-11 – 3605 MA Maarssen
T: (0346) 266 740 - F: (0346) 574 715 E: info@extrahands.nu
I: www.extrahands.nl