Adres
Eison International B.V. i.o., Rotterdam

Eison International B.V. i.o.
Weena 290
Rotterdam
Zuid-Holland

www.eisonint.nl


Trefwoorden: Accountantvacatures, Systeembeheerders, Oracle, Designers, Assistent, Controller, Business, Analist, Banking, Administrator

Rubrieken: Uitzendbureaus, Werving & Selectie, Detacheringsbureau, Werving en selectie- financiele dienstverlening

Overige rubrieken:
Eison International B.V. i.o., Rotterdam

EISON International is een gespecialiseerd, innovatief werving- en selectiebureau dat aantrekkelijk geprijsde, kwalitatief hoogwaardige en klantgerichte HRM oplossingen biedt aan grote en kleine organisaties in het bankwezen, de financiële sector, accountancy en IT.
We geloven niet in een standaardaanpak voor iedereen, maar in maatwerkoplossingen die zorgvuldig afgestemd zijn op de behoeftes en het budget van de klant. We gaan in alle opzichten voor het maximaal haalbare en overtreffen daarmee de verwachtingen van onze opdrachtgevers.  Onze opdrachtgevers zijn grote en kleine, profit en not-for-profit organisaties, zowel regionaal, landelijk als international in allerlei branches.
Sommige van onze opdrachtgevers hebben geen HRM afdeling, bij andere klanten beschikt de afdeling personeelszaken tijdelijk over onvoldoende capaciteit. Weer andere opdrachtgevers realiseren zich simpelweg dat werving en selectie een vak apart is dat door professionals gedaan moet worden om het beste resultaat te bereiken.
Wij van EISON begrijpen dat een externe HRM adviespartner niet alleen snel en uitstekend werk moet leveren tegen een aantrekkelijke prijs maar ook moet voorzien in de behoefte aan transparantie en flexibiliteit. Deze ijzersterke combinatie is moeilijk te vinden in de huidige werving- en selectiewereld. Maar dit is nu precies wat EISON haar opdrachtgevers wil bieden, zowel regionaal, landelijk als internationaal.

Job Search:

Want to find a job fast?
Click here to go to our job offer section

Here you can find the job you're looking for!