Regionaal zoeken
Adres
Logo
Geluk groen grond straat & sloopwerken
Welysestraat 29
Dodewaard
Gelderland
Trefwoorden: Straatwerken, Sloopwerken, Bestratingen, Tuinrenovatie, Tuinonderhoud, Tuinadvies
Locatie van Geluk groen grond straat & sloopwerken in Dodewaard
Overige rubrieken:
Geluk groen grond straat & sloopwerken, Dodewaard

Geluk groen grond straat & sloopwerken, Dodewaard

Ondanks dat ons bedrijf is op gericht in 2017 hebben wij al meer dan 8 jaar aan ervaring op het gebied van tuinaanleg, onderhoud van tuinen, grondwerkzaamheden en kleine sloopwerken. Daarom hebben wij kwaliteit en efficiency hoog in het vaandel staan. Wij kiezen dan ook voor een samenwerking op de lange termijn. Een persoonlijk gesprek staat daarbij aan de basis van onze samenwerking. U profiteert daarbij altijd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Geen enkele klus is voor ons te groot of te klein. Wij gaan niet eerder weg voordat u compleet tevreden bent.

Onze troeven!

Door alles op papier te zetten zorgen wij ervoor dat gemaakte afspraken altijd nagekomen worden. Toch kan het voorkomen dat niet alles naar wens is. Maak dit graag aan ons kenbaar en wij lossen dit direct voor u op. Wij zorgen van begin tot eind dat u tevreden bent. Door gebruik te maken van de allerbeste materialen garanderen wij een duurzaam eindresultaat. Dit doen wij altijd tegen eerlijke prijzen.

Grondwerkzaamheden

Wij zijn expert op het gebied van kleine sloopwerken, het weghalen van schuren, kleine graafwerken en kabelwerk/elektra verzorgen in uw tuin.

Tuinaanleg

Van voorbereiding tot uitvoering. Wij zorgen dat alles wordt geregeld van A tot Z. Door onze persoonlijke aandacht garanderen wij dat uw wensen verwerkt worden. Daarnaast zorgen wij voor de beplanting. Met een ruime keus en vele mogelijkheden.

Tuinonderhoud

Heeft u geen groene vingers of gewoonweg geen tijd. Laat dan het onderhoud aan ons over. Wij voeren elk onderhoud uit. Groot of klein. Eenmalig of met regelmaat. Alles is mogelijk.

Contact

Ongeacht om welk aspect het gaat bij u tuin, u kunt u op ons bouwen. Maak u wensen aan ons kenbaar en laat u verrassen door ons vakmanschap. Wij zijn ieder werkdag beschikbaar van 8:00 uur tot 17:00. Op afspraak zijn wij ook op zaterdag bereikbaar. Onze werkzaamheden voeren wij uit in de omgeving Gelderland en Betuwe. Elders is altijd bespreekbaar. Heeft u nog vragen? Wenst u een vrijblijvende offerte? Neem vandaag nog contact met ons op.

Grondwerken, Grond- en Sloopwerken, Straatwerken, Sloopwerken, Bestratingen, Tuinrenovatie, Tuinonderhoud en TuinadviesGrondwerken, Grond- en Sloopwerken, Straatwerken, Sloopwerken, Bestratingen, Tuinrenovatie, Tuinonderhoud en Tuinadvies in Dodewaard, Gelderland.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.