Regionaal zoeken
Adres
Logo
Multiklus
Vijzelpad 3
Hattem
Gelderland
Trefwoorden: Badkamers, &, Keukens, Montage, Dakkapellen, Schilderwerken, Plafondafwerking, Renovatie, Verbouwingen, Sanitair
Locatie van Multiklus in Hattem
Overige rubrieken:
Multiklus, Hattem
Vanuit de drang naar creëren en het streven naar "perfectie" in afwerking, hebben wij in 1998 de stap gezet een zelfstandige onderneming te starten onder de bezielende naam Multiklus. In de achterliggende jaren is veel ervaring opgedaan met talloze (ver)bouwprojecten en is een veelvoud aan disciplines aan onze kernactiviteit toevoegt; van installatietechnieken tot fijnafwerking en van simpele (ver)bouw tot complexe projecten.
 
Multiklus is gevestigd in Hattem en het werkgebied is primair gericht binnen een straal van 50 kilometer. Na het eerste contact per telefoon, telefax of e-mail, volgt eerst een kosteloos kennismakingsgesprek. Dit is bedoeld om duidelijk inzicht te krijgen in de (verbouw)situatie en uw persoonlijke wensen. Juist doordat we de situatie ter plekke bekijken en met u overleg voeren aangaande uw wensen- en eisen, kunnen wij voor u een passende en zeer concurrerende offerte opstellen alsmede een betrouwbare planning.
 
Multiklus is vooruitstrevend en heeft haar visie gericht op de lange termijn. Daarom wordt alleen met het beste materieel en materiaal gewerkt. Multiklus is van mening dat goede kwaliteit alleen gewaarborgd kan worden door ook kritisch voor onszelf te zijn. Werken met kwaliteit betekend werken met de juiste mensen en de juiste middelen
 
Wij zijn pas tevreden als u dat bent.
Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.