Regionaal zoeken
Adres
Logo
SBBO Renovatie b.v.
Heerenweg 3B
2222 AM Leiden
Zuid-Holland
06-46141545
Trefwoorden: Totaalaannemer, Plaatsen van kunststof kozijnen, Nieuw dakvenster plaatsen, Alle kozijnen vervangen, Vervangen van ramen, Kunststof buitendeur, Houten deur, Hoogwaardige houten kozijnen, Renoveren van kozijnen, Geïsoleerde ramen
Overige rubrieken:
SBBO Renovatie b.v., Leiden

SBBO Renovatie,Katwijk

Zoekt u een totaalaannemer in Leiden? Reken op SBBO Renovatie! Wij zijn werkzaam in de Bollenstreek en de regio's Rijnland en Leiden. SBBO Renovatie is een totaalaannemer gevestigd in Katwijk. Met ruim 10 jaar ervaring in zijn zak besloot eigenaar Sebastiaan Bouwman in 2011 eindelijk voor zichzelf te beginnen. Inmiddels is SBBO Renovatie een succesvolle totaalaannemer in Katwijk. Zowel particulieren als aannemers en andere opdrachtgevers kunnen rekenen op de diensten van SBBO Renovatie. SBBO Renovatieis werkzaam in de Bollenstreek en de regio’s Leiden en Rijnland.

Kozijnen

Diensten van SBBO Renovatie

• Ramen, deuren en kozijnen
• Dakkapellen en dakvensters
• Gevelbekleding
• Timmerwerkzaamheden
• Totaalrenovaties

Alles onder één dak

SBBO Renovatie mag dan een eenmanszaak zijn, er hangt wel een uitgebreid netwerk van vakmensen omheen. Daarom kunnen we voor bijna alle klussen wel een passende oplossing vinden. SBBO Renovatie is dus een totaalaannemer, waar u alles onder één dak vindt!

Dakkapellen

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.