Adres
SBBO Renovatie b.v.

SBBO Renovatie b.v.
Heerenweg 3B
Leiden
Zuid-Holland

www.sbbo-renovatie.nl


Trefwoorden: Totaalaannemer, Plaatsen van kunststof kozijnen, Nieuw dakvenster plaatsen, Alle kozijnen vervangen, Vervangen van ramen, Kunststof buitendeur, Houten deur, Hoogwaardige houten kozijnen, Renoveren van kozijnen, Geïsoleerde ramen

Rubrieken: Aannemers & Onderhoudsbedrijven, Kunststof Ramen, Deuren en Kozijnen, Dakkapellen, Gevelwerken, Dak en Gevelbekleding

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
SBBO Renovatie b.v., Leiden

SBBO Renovatie uit Katwijk: uw totaalaannemer voor elk project, van deuren tot gevelbekleding

Zoekt u een totaalaannemer in Leiden? Reken op SBBO Renovatie! Wij zijn werkzaam in de Bollenstreek en de regio's Rijnland en Leiden. SBBO Renovatie is een totaalaannemer gevestigd in Katwijk. Met ruim 10 jaar ervaring in zijn zak besloot eigenaar Sebastiaan Bouwman in 2011 eindelijk voor zichzelf te beginnen. Inmiddels is SBBO Renovatie een succesvolle totaalaannemer in Katwijk. Zowel particulieren als aannemers en andere opdrachtgevers kunnen rekenen op de diensten van SBBO Renovatie. SBBO Renovaties werkzaam in de Bollenstreek en de regio's Leiden en Rijnland. U kunt de totaalaannemer inschakelen voor het plaatsen van kunststof kozijnen, een nieuw dakvenster plaatsen, alle kozijnen vervangen, het vervangen van ramen, een kunststof buitendeur of houten deur, hoogwaardige houten kozijnen, geïsoleerde ramen en het renoveren van kozijnen. 

Kozijnen

Diensten van SBBO Renovatie

Bij SBBO Renovatie kunt u rekenen op een brede dienstverlening. Wat uw noden en wensen ook mogen zijn: u kunt rekenen op kwaliteit en vakmanschap. U kunt onder andere terecht voor: 

• Ramen, deuren en kozijnen.
• Dakkapellen en dakvensters
• Gevelbekleding
• Timmerwerkzaamheden
• Totaalrenovaties

Exper op het gebied van ramen, deuren, kozijnen

Kiest u voor kunststof kozijnen? Dat is een duurzame keuze. Ze gaan namelijk minstens 25 jaar mee en zijn onderhoudsarm. Daarnaast geeft kunststof ook een mooie uitstraling. Wij kunnen uw kozijnen in vrijwel elke RAL-kleur uitvoeren, zodat het precies past bij de stijl van uw woning. Daarnaast kunt u ook voor houten kozijnen terecht, voor een landelijke uitstraling. Isolatie is tegenwoordig erg belangrijk en dat begint met goed geïsoleerde ramen die wij graag voor u plaatsen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor binnendeuren, voordeuren en achterdeuren in elke stijl. Wacht niet langer, en geef uw woning een frisse uitstraling!

Alles onder één dak

SBBO Renovatie mag dan een eenmanszaak zijn, er hangt wel een uitgebreid netwerk van vakmensen omheen. Daarom kunnen we voor bijna alle klussen wel een passende oplossing vinden. SBBO Renovatie is dus een totaalaannemer, waar u alles onder één dak vindt. Voor zowel grote klussen als kleine karweien. Ook voorzien we u graag van advies op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan alvast onze realisaties. Heeft u een rommelzolder waar u niks mee doet? Wij starten graag een renovatie en binnen de kortste keren geniet u van een extra logeerkamer, werkkamer of relaxruimte. Is uw sanitair aan vervanging toe? Wij pakken uw toilet en badkamer graag voor u aan. 

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Dakkapellen

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen