Regionaal zoeken
Timmermannen

Timmermannen: wat doen ze?Het houten skelet van een dak wordt ook gemaakt door timmermannen.

Timmermannen zijn in te huren voor allerlei klussen in en rond je huis. Zo verzorgen ze:

  • bouw- en constructiewerkzaamheden.
    Denk aan het maken van een houten dakconstructie, het plaatsen van deuren, vloeren en kozijnen of het bouwen van een trap of tuinhuisje.
  • onderhoud, renovatie en reparatie van deze constructies maar ook van heel specifiek houtwerk aan bijvoorbeeld monumenten en boten.
  • houten producten zoals kozijnen, deuren en panelen of meubels.

Veel timmermannen en -bedrijven bieden meer aan dan houtbewerking alleen. Zo leggen ze soms elektriciteit aan, doen ze stuc- en metselwerk of schilderen en isoleren ze.

Tip: ontwerp zelf een meubelstuk

Stoor je je aan de scherpe hoeken van je salontafel? Vind je een kast met bredere planken mooier? Of wil je de ruimte in huis optimaal benutten met een entresol of een hoogslaper? Sla dan zelf aan het ontwerpen.

Timmermannen genoeg die je ontwerp willen uitvoeren of je helpen bij het maken van een geschikte tekening. Hun advies komt ook van pas als je gaat nadenken over materialen. In menig huishouden is het zelfontworpen meubelstuk een pronkstuk.

Brancheorganisaties voor timmermannen

Omdat er verschillende timmerbedrijven zijn, zijn er ook meerdere brancheverenigingen. Een aantal op een rij:

Timmermannen bij Uw-adres

Je zoekt een timmerman? In deze gids vind je er heel veel. Ze zitten door het hele land: van Friesland tot Limburg en van Zuid-Holland tot Overijssel. Veel van de timmerbedrijven bieden meerdere diensten aan. Informeer dus altijd naar de mogelijkheden.

Voor u gevonden timmermannen in Harderwijk:

Timmerbedrijf M van 't Goor

Thorbeckelaan 21, 3843 WL Harderwijk
Timmerbedrijf, Onderhoudsbedrijf, Onderhoudswerken, Steigerhouten meubelen, Plaatsen van dakramen, Plaatsen van kozijnen, Renovatiebedrijf, Verbouwingen, Terrasoverkapping, Aanbouw
Regionaal zoeken
Klik op de kaart en zoek regionaal op timmermannen Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in...
'timmermannen' is ook te vinden in:
Amsterdam, Rotterdam, Katwijk, Hengelo, Heemskerk, Haarlem, Eindhoven, Bussum, Hoorn, Helmond, Lelystad, Sas van Gent, Gouda, Leiderdorp, Roosendaal
Rubrieken