Regionaal zoeken
Adres
Logo
Restaurant De Zeeuwse Hoek
De Blokken 1
Terneuzen
Zeeland
Trefwoorden: Zeeuwse zapa's, Pure originele gerechten, Gerechten zeeuws accent, Perfecte ambiance lunch diner, Passie vakmanschap, Sfeervolle uitstraling, Zeeuwse palingmoes, Zeeuwse kazen, Terneuzen, Zeeland
Rubrieken: Restaurants
Locatie van Restaurant De Zeeuwse Hoek in Terneuzen
Overige rubrieken:
Restaurant De Zeeuwse Hoek, Terneuzen

De Zeeuwse Hoek, Terneuzen

Restaurant De Zeeuwse Hoek is de perfecte ambiance voor een lunch of diner met vrienden, familie en zakenrelaties. Gezellig een drankje met een tapasgerecht (Zeeuwe Zapas) en genieten van de rust. Een restaurant waar warmte en echte gastvrijheid kenmerkend zijn. De uitstraling is geheel Zeeuws en gelegen op een fraaie locatie in het centrum van Terneuzen.

De Zeeuwse Hoek beidt een regelmatig wisselende kaart vol pure, originele gerechten met een Zeeuws accent. Met vakmanschap en passie bereid en stijlvol geserveerd. Hier bent u met recht een hele avond te gast of geniet u met relaties van een volmaakte lunch als welgekozen rustpunt in de dag.

Of u nu alleen, met zijn tweeŽn of met een hele groep komt, uw bezoek aan het restaurant zal echt een middagje of avondje uit zijn. Reserveren is gewenst.

Het gastvrije en enthousiaste team, bestaande uit een kok, de bediening en de gastheer, staat garant voor gezelligheid en begroet u graag.

Dinsdag t/m zaterdag geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur
Maandag gesloten