Regionaal zoeken
Adres
Logo
Tapas het Oosten
Flevoplein 1
Zeewolde
Flevoland
Vind ons op: Facebook Google+
Trefwoorden: Tapas, Tapas afhalen, Sushi, Wokken, Tapas restaurant, Uit eten, Wokbuffet, A la carte kaart, Catering, Lunch catering
Rubrieken: Restaurants
Openingstijden:
Ma: gesloten
Di: 16:00 - 21:30
Wo: 16:00 - 21:30
Do: 16:00 - 21:30
Vr: 12:00 - 22:00
Za: 12:00 - 22:00
Zo: 12:00 - 22:00
Locatie van Tapas het Oosten in Zeewolde
Overige rubrieken:
Tapas het Oosten, Zeewolde

Tapas het Oosten in Zeewolde voor een gezellige sfeer en heerlijk eten

Zin in een lekkere lunch om de middag door te komen? Of een heerlijk diner met vrienden, familie of uw partner? Kom dan vooral uit eten bij het altijd gezellige Tapas Het Oosten. Het tapas restaurant is gelegen aan het Flevoplein in Zeewolde en grenst aan het winkelcentrum met goede parkeergelegenheid. U kunt kiezen uit een uitgebreide luxe oriëntaalse wok- en tapaskaart met overheerlijke vlees-, vis-, en gevogeltegerechten. Tevens kunt u kiezen uit een uitgebreid a la carte kaart menu. De ruime keuze uit verschillende concepten maakt dat voor iedereen iets lekkers te vinden is. Wilt u wokken? Dan staat er een wokbuffet voor u klaar. Meer zin in sushi? Dan kunt u rekenen op ruime keuze. Ook kunt u thuis genieten van de kwaliteit van Tapas het Oosten door te kiezen voor lunch catering of tapas afhalen.

A la carte, buffet of afhalen

Wat uw voorkeuren ook zijn, er is genoeg keuze bij het tapas restaurant. Tapas het Oosten biedt onder andere de volgende concepten aan:

Geniet thuis van kwaliteitseten

Ontbreekt het u aan tijd of zin om zelf te koken? Dan kunt u ook de gerechten bij Tapas Het Oosten komen afhalen. Haal een stukje Oriënt in huis op of kantoor. Komen er mensen eten, heeft u een feest of meeting op de planning staan? Met de partycatering van Tapas het Oosten slaagt uw feest gegarandeerd. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken. Of u nu thuis bestelt, langskomt voor een heerlijke lunch in het restaurant, voor een buffet of diner a la carte: u zult genieten van herkenbare smaken in een origineel jasje. Bezoekers die u voorgingen zijn ook zeer tevreden. Zo stelt een bezoeker: "Het was weer heerlijk zoals we gewend zijn. Lekker en meer dan genoeg."  Ervaar het zelf en kom langs aan het Flevoplein 1 in Zeewolde.

Maak een reservering, kom langs of stuur een bericht via het contactformulier!

36493866_s.jpg - Tapas het Oosten, Zeewolde

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.