Adres
Afbouw Bedrijf van Esch, Rotterdam

Afbouw Bedrijf van Esch
Elzendaal 5 B 1
Rotterdam
Zuid-Holland

www.afbouwbedrijfvanesch.nl

Rubrieken: Stukadoorsbedrijven, Stucadoorsbedrijven, Tegelzettersbedrijven

Overige rubrieken:
Afbouw Bedrijf van Esch, Rotterdam

Rotterdam, Stucadoorsbedrijven, Rotterdam, Tegelzetbedrijven

Natuursteen

Op zoek naar natuursteen voor in of rond uw woning, kantoor of winkel? Is uw smaak klassiek of juist modern, bij vcan Esch afbouwbedrijf bent u aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een professioneel advies en gedegen vakmanschap bij bewerking en plaatsing.

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van diverse soorten natuursteen zowel in de kalkmortel ( het in metselen van de tegels) tot het in het verwerken van de cement dekvloeren (in de cementpap kloppen) en het verlijmen. Van graniet tot marmer, zowel als voor de wand als voor de vloer.

Stucwerk

Elk jaar verrichten wij voor heel wat particulieren klanten stukadoorswerkzaamheden.

Wij zijn uw goede vakman bij u thuis, van diverse stucwerken, sierpleister, saus of behang klaarmaken van wanden, tot het verwerken van spachtelpoets.

Of het nu gaat om één wand in de woonkamer of om het stukadoren van een gehele woning, wij gaan uitsluitend voor de hoogst haalbare kwaliteit! Immers, stukadoorswerk is de “finishing touch” van uw wanden/plafonds en ter gelijke tijd ons visitekaartje!

Mozaiek

Mozaiek is weer helemaal in. Zeker de laatste jaren heeft het wederom een grote plaats veroverd in vooral de badkamers. Badkamers worden steeds meer een totale ontspanningsruimte en daar komt mozaiek geheel tot zijn recht. Meestal gebruikt in de vorm van smalle stroken, in de lengte of breedte, vlakken en zuilen. Dit geeft een geweldig effect en maakt het ook betaalbaar.

Mozaiek is te verkrijgen in vele uitvoeringen, vormen en kleuren. Ook voor het maken van uw keuze in deze kleine tegeltjes helpen wij u graag.