Adres
Van Abswoude Stand- en Interieurbouw, Noordwijkerhout

Van Abswoude Stand- en Interieurbouw
Delfweg 12a
Noordwijkerhout
Zuid-Holland

www.abswoude.net

Trefwoorden: Interieurbouw, Standbouw, Beurzen, Beurs, Zuid-Holland, Noordwijkerhout, DenHaag, Leiden, Beursstand, Amsterdam

Rubrieken: Interieurbouw, Beurzen, Standbouw & Standverhuur

Overige rubrieken:
Van Abswoude Stand- en Interieurbouw, Noordwijkerhout

Professionele stand- en interieurbouw, een vak apart!

Van Abswoude Stand- & Interieurbouw heeft een jarenlange (inter)nationale ervaring op het gebied van stand- en interieurbouw.

STANDBOUW
Wist u dat deelname aan een beurs de meest directe vorm van communicatie is?

Om de stand van uw bedrijf op een beurs de juiste uitstraling te geven is het van belang dat er een duidelijke communicatie is tussen de standhouder en de standbouwer. Van Abswoude Stand- & Interieurbouw heeft haar eigen Account Manager die u volledig de ins en outs kan vertellen over wat deelname aan een beurs precies inhoudt. Door haar grafische kennis is zij in staat precies uw wensen omtrent een stand in een ontwerp te verwerken. Wij verzorgen van ontwerp tot en met complete oplevering en inclusief alle gewenste onderdelen zoals: meubilair, verlichting, stoffering, audio-screens, belettering en complete presentatieschermen.

Kijk voor meer informatie op onze website!

INTERIEURBOUW

Wist u dat een (winkel)interieur staat of valt met een opvallende uitstraling en de juiste sfeer? Uw klant bepaald binnen een paar seconden of de uistraling van de winkel hem of haar naar binnen lokt.

Een vrijblijvend en informatief gesprek is de eerste stap op weg naar een sfeervol ontwerp. Dit ontwerp wordt door Van Abswoude Stand- & Interieurbouw graag voor u gerealiseerd in een interieur wat aansluit op uw persoonlijke wensen!

Kijk voor meer informatie op onze website!

 

De afbeelding “http://www.abswoude.net/referenties/zandbergen/big/02.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.