Regionaal zoeken
Adres
Logo
Beautycenter Ayfer
Czaar Peterstraat 5
Zaandam
Noord-Holland
Vind ons op: Facebook Google+
Trefwoorden: Schoonheidsbehandelingen, Permanente make-up, Tanden bleken, Epileren met touw, Tattoo verwijdering, Laserbehandeling, Wimperlifting, Carbon pealing, Kapper workshops, Laserontharing
Openingstijden:
Ma: gesloten
Di: 09.30 - 18.00
Wo: 09.30 - 18.00
Do: 09.30 - 18.00
Vr: 09.30 - 18.00
Za: 09.30 - 18.00
Zo: gesloten
Locatie van Beautycenter Ayfer in Zaandam
Overige rubrieken:
Beautycenter Ayfer, Zaandam

Beautycenter Ayfer voor hoogwaardige beautybehandelingen in Zaandam

Bij Beautycenter Ayfer kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan beautybehandelingen én voor een nieuw kapsel! Vertrouw op de jarenlange ervaring van de professionals en laat uzelf heerlijk verwennen. U kunt terecht voor uiteenlopende schoonheidsbehandelingen. Kom bijvoorbeeld langs voor permanente make-up, wimperlifting, carbon pealing, een laserbehandeling (laserontharing of tattoo verwijdering), epileren met touw en tanden bleken. Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u bij Beautycenter Ayfer terecht. Ook kunt u terecht voor opleidingen, zoals bijvoorbeeld kapper workshops.

De behandelingen:

  • Laserbehandeling: U kunt bij Beautycenter Ayfer terecht voor een laserbehandeling, hiermee kunnen zij couperose behandelen, permanent ontharen en zelfs tatoeages verwijderen.
  • Kapsalon: Voor een modern kapsel kunnen zowel dames als heren terecht in de kapsalon. Heeft u droog of weerbarstig haar? Dan is een keratine behandeling misschien iets voor u! Om u zo goed mogelijk te helpen, zorgen de werknemers er altijd voor dat ze op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen en technieken.
  • Schoonheid: Laat uw wenkbrouwen epileren met draad volgens oude Oosterse technieken. Deze soort epilatie kan gebruikt worden voor de totale lichaamshaarverwijdering. Daarnaast kunt u ook terecht voor een heerlijke gezichtsbehandeling met Mineral Care en Aziatische merken.
  • Permanente make-up: Heeft u 's morgens weinig tijd voor uw make-up, maar wilt u er wel verzorgd uitzien? Dan is permanente make-up misschien iets voor u. Met meer dan 8 jaar ervaring in het aanbrengen hiervan kunt u rekenen op een mooi resultaat. Met SimplePerm kunnen zij uw wimpers voor 6 tot 8 weken, zelfs een permanente krul geven.
  • Tanden bleken: Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor het bleken van tanden op een veilige manier.

Workshops en cursussen

Wilt u zelf graag aan de slag met haarverzorging? Aarzel dan niet en schrijf u in voor een workshop of cursus bij Ayfer Beautycenter. U kunt kiezen voor workshop met een groep, maar het is ook mogelijk om 3 maanden prive les te volgen. Bekijk de Facebookpagina voor een sfeerimpressie van de opleidingen. Of u nu kiest voor een een kappersbehandeling, permanente make-up, een laserbehandeling of een cursus: u kunt vertrouwen op kwaliteit. Alle medewerkers hebben grondige vakkennis en oog voor detail.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op of maak een afspraak!

Kapsalons - dames en heren, Schoonheidssalon, Schoonheidsbehandelingen, Permanente make-up, Tanden bleken, Wimperverlenging, Epileren met touw, Tattoo verwijdering, Laserbehandeling, Wimperpermanent en Professionele make-up in Zaandam, Noord-Holland.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.