Adres
Drechtsteden Rioolservice, Zwijndrecht

Drechtsteden Rioolservice
Staringstraat 12
Zwijndrecht
Zuid-Holland

www.drechtstedenrioolservice.nl


Trefwoorden: Riool, Ontstoppen, Stank opsporen, Camera inspectie, Verstoppingen, Riolering, Keukenafvoer, Toilet verstopt, Rioolprobleem

Rubrieken: Loodgieters, Rioleringswerken en Reiniging, Rioolservice, Ontstoppingsbedrijven

Overige rubrieken:
Drechtsteden Rioolservice, Zwijndrecht

Drechtsteden Rioolservice, Zwijndrecht

Rioleringen een vak apart!

Heeft u problemen met de riolering of loopt het water niet meer goed weg? Heeft u last van een rioollucht of ongedierte? Neem dan contact op met Drechtsteden Rioolservice. Wij hebben al ruim twintig jaar ervaring als gediplommeerd loodgieter. Als het dus gaat om het oplossen van uw rioleringswerken bent u bij ons aan het juiste adres!

Diensten

Voor welke werkzaamheden kunt u bij ons terecht?

  • Ontstoppen/Reinigen: Voor het ontstoppen van uw riolering gebruiken we meestal een hogedrukspuit. Door de kracht van het water wordt de verstopping in uw afvoerbuis snel verholpen. Uw keukenafvoer of grotere leidingen in bijvoorbeeld een kantoorgebouw ontstoppen doen we met behulp van een elektrische veer. Deze klopt het vuil en de verstopping los.

  • Vervangen en repareren: Bij regelmatige verstopping is het noodzakelijk om uw riolering te laten repareren. Als de riolering erg versleten en oud is, is het vervangen van uw riolering noodzakelijk.

  • Camera inspectie: Met behulp van een kleurenmonitor bekijken we waarom uw riolering verstopt is. Dit doen we als uw riolering vaak verstopt raakt en het probleem niet duidelijk is. Ook om de staat van uw riolering vast te stellen gebruiken we camera inspectie.
  • Detectie: Om rioleringsproblemen op te sporen gebruikt Drechtsteden Rioolservice een speciaal navigatiesysteem.
  • Stankopsporing: Onzichtbaar en erg vervelend: Stank. Een klein scheurtje is vaak genoeg. Soms is het lastig om vast te stellen waar het probleem zit. Dan gebruiken wij de rookproef: Door de leidingen vol te pompen met rook is het direct zichbaar waar de scheur zich bevindt en kunnen we het probleem oplossen.

Service

Voor Drechtsteden Rioolservice is klantgerichtheid en service erg belangrijk. Omdat Drechtsteden Rioolservice een klein bedrijf is, kunt u profiteren van onze scherpe prijzen. Wij staan garant voor onze vakkundigheid en vanwege onze duidelijke prijsafspraken weet u waar u aan toe bent bij ons. Uiteraard werken wij alleen met de modernste apparatuur.

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen