Regionaal zoeken
Adres
Logo
JKE Techniek
Schoolstraat 16
Prinsenbeek
Noord-Brabant
Trefwoorden: Huisautomatisering, Domotica, Inbraakbeveiliging, Data- en telecomnetwerken, Noodverlichting, Sterkstroom, Zwakstroom, Service en onderhoud, Verlichting, Ledverlichting
Locatie van JKE Techniek in Prinsenbeek
Overige rubrieken:
JKE Techniek, Prinsenbeek

JKE Techniek, Prinsenbeek (Breda)

JKE Techniek is een elektrotechnisch installatiebedrijf voor zowel particulier als zakelijke klanten. U vindt in ons een betrouwbare, professionele en flexibele partner op het gebied van o.a.

  • Domotica
  • Verlichting
  • Elektrotechniek
  • Inbraakbeveiliging
  • Service en onderhoud
  • Data- en telecomnetwerken

Wij denken graag mee over de totaaloplossing van uw project. Daarnaast maken we duidelijke afspraken en leveren we de projecten naar volle tevredenheid op. Voor antwoorden op uw vragen of een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken op info@jke-techniek.nl of 076 - 886 09 24

Voordelen JKE Techniek

Waarom u met ons in zee wilt gaan? We zijn:

  • Kundig: Onze kennis van elektrotechniek is actueel en breed
  • Betrokken: Uw probleem is onze uitdaging. Zo voelen wij dat ook!
  • Flexibel: U krijgt altijd een snelle reactie en onze service sluit aan op uw vraag

Kortom, JKE Techniek staat altijd voor u klaar!

Diensten

Wij hebben een heel ruim dienstaanbod. Hieronder krijgt u een overzicht.

Sterkstroom
Wij leggen elektrotechnische installaties aan voor zowel particulieren als bedrijven. Onze werkzaamheden lopen uiteen van het vervangen van een groepenkast in een woonhuis tot het aanleggen van elektra in een gloednieuw kantoorpand. Verder controleren wij of en hoe uw elektriciteit is geaard.

Zwakstroom
Snelle en veilige datacommunicatie is vitaal voor een efficiŽnte bedrijfsvoering. Wij zorgen voor storingsvrije verbindingen zodat alles optimaal functioneert. Ook leggen we centrale antenne-installaties aan en installeren we intercoms.

Beveiliging
Om u te beschermen tegen inbraak installeren wij inbraaksignaleringssystemen die een signaal zenden naar een meldkamer. Preventief zijn onze toegangscontrolesystemen. Verder plaatsen wij branddetoctoren en rookmelders.

Verlichting
Sfeerverlichting, noodverlichting, ledverlichting, inbouwspots of vloerlampen? Wij voorzien in elk soort verlichting. Zowel binnen als buiten.

Nieuwe technologie
Ook voor moderne elektronische toepassingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met domotica. Bekijk op onze website de verschillende mogelijkheden.

Voora alle diensten geldt: JKE denkt met u mee!