Adres
HS Multistaal B.V., Rotterdam

HS Multistaal B.V.
Albert Plasmanweg 7
Rotterdam
Zuid-Holland

www.hsmultistaal.nl

Trefwoorden: Personeelsdienst, Consulent, Lasser, IJzerwerker, Detachering, Werving en selectie, Bankwerker, Pijpfitter, Slijper, Metaalbewerker

Rubrieken: Uitzendbureaus

Openingstijden
Ma 09:00 - 17:00
Di 09:00 - 17:00
Wo 09:00 - 17:00
Do 09:00 - 17:00
Vr 09:00 - 17:00
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
HS Multistaal B.V., Rotterdam

HS Multistaal B.V. in Rotterdam, specialist in het uitzenden van personeel in de metaalconstructie

HS Multistaal kunt u zien als een uitzendbureau voor werknemers uit de metaalindustrie. Bent u op zoek naar vakkundige vaste of tijdelijke werknemers in de metaalindustrie? Doe dan een beroep de personeelsdienst van HS Multistaal. In 2005 opgericht en nog steeds groeiende. U bent er verzekerd van dat u een werknemer over de vloer krijgt die perfect aansluit op uw openstaande vacature. Schakel de dienstverlening van de consulent in als u zoekt naar een bekwame lasser, ijzerwerker, bankwerker, pijpfitter, slijper of metaalbewerer. Door zorgvuldige werving en selectie vindt u een professional, precies passend bij uw profiel. Kies voor detachering op maat.

HS Multistaal B.V., Rotterdam

De voordelen van HS Multistaal

Als u kiest voor HS Multistaal, dan kiest u voor verschillende voordelen. Zo heeft de detacheerder al jarenlange ervaring in de branche en hierdoor kennis van zaken. De personeelsdienst is in te zetten voor zowel grotere als kleinere bedrijven en zij staan garant voor de beste kandidaat voor uw openstaande vacature. Bovendien groeit het uitzendbureau nog altijd door, wat een teken is van een gezond bedrijf. Grote bedrijven zoals IHC Merwede, Hollandia, Heerema Zwijndrecht, Mercon Steel Structures Gorinchem maar ook kleinere constructiebedrijven gingen u al voor. Bovendien is HS Multistaal NEN gecertificeerd. 

Werkwijze HS Multistaal

Bij HS Multistaal wordt gewerkt via een vaste werkwijze. De werknemers worden geselecteerd op basis van hun certificaten. Zo moeten lassers bijvoorbeeld minimaal de 6g en 6gr certificaten in hun bezit hebben. Bovendien vinden de detacheerders het ook belangrijk dat onze werknemers ruime ervaring in het vak hebben. Als er twijfel is, dan wordt de bekwaamheid van de potentiele werknemer getestk in het atelier. Op die manier bepalen zij of de werknemers voldoen aan onze hoge eisen. HS Multistaal B.V. beschikt over de VCU Certificering, de NEN Certificering en de Stichting Normering Arbeid.

Familiebedrijf met kennis van zaken

HS Multistaal is een echt familiebedrijf. De hudige eigenaren zijn broers en hebben net als hun vader 17 aan ervaring op de teller staan als lasser. De broers hebben zowel offshore als onshore ervaring, in binnen- en buitenland. Door hun ervaring en vakkennis kunnen zij u perfect helpen om de juiste detachering match te vinden. Zij begrijpen als geen ander wat het vak inhoudt en iemand een goede werknemer maakt in de metaalindustrie. Ook weten zij welke normeringen of certifiacten nodig zijn bij bepaalde klussen. Voor u een zorg minder!

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken!

HS Multistaal B.V., Rotterdam

 

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen